اختراع پالایشگاه گوجه‌فرنگی (تولید غیرحرارتی کنسانتره و رب گوجه‌فرنگی) در شرکت «دشت مرغاب»
اختراع پالایشگاه گوجه‌فرنگی (تولید غیرحرارتی کنسانتره و رب گوجه‌فرنگی) در شرکت «دشت مرغاب»
اقتصادسبز آنلاین: فرآیند تولید غیرحرارتی کنسانتره و رب گوجه‌فرنگی در شرکت فرآورده‌های غذایی دشت مرغاب اختراع و ثبت شد.

اقتصادسبز آنلاین: فرآیند تولید غیرحرارتی کنسانتره و رب گوجه‌فرنگی در شرکت فرآورده‌های غذایی دشت مرغاب اختراع و ثبت شد.

به گزارش خبرنگار ما، این اختراع مرتبط با حوزه تولید کنسانتره و رب گوجه‌فرنگی است و می‌تواند از گوجه‌فرنگی رب و کنسانتره بدون هیچ‌گونه حرارتی و با حفظ ارزش غذایی ماده اولیه تهیه کند.
بر پایه این گزارش تولید رب گوجه‌فرنگی با استفاده از سیستم‌های حرارتی دارای مشکلاتی نظیر اثر مخرب حرارت روی ارزش غذایی محصول و از بین بردن مقادیر زیاد از ویتامین‌ها و مواد ضروری گوجه‌فرنگی است که این مواد برای سلامتی سودمند است.
این گزارش می‌افزاید: مقدار زیاد انرژی برای جداسازی آب گوجه‌فرنگی در سیستم‌های رایج و موجود مصرف می‌شود و درصد بالایی آب گوجه‌فرنگی به‌صورت بخار به هدر می‌رود و از گوجه‌فرنگی جدا می‌شود.

بیشتر بخوانید: کتاب قرن صنعت غذا منتشر شد

لازم به ذکر است که در این اختراع که برای اولین‌بار در دنیا انجام شده است، به تایید دانشگاه تهران رسیده و ثبت شده است.
این گزارش می‌افزاید: آب گوجه‌فرنگی بدون هیچگونه انرژی حرارتی از گوجه‌فرنگی جدا شده و رب یا کنسانتره تولید می‌شود و آب حاصل نیز می‌تواند به مصرف بهداشتی و یا آشامیدنی برسد.
گفتنی است رب گوجه‌فرنگی به‌دست آمده دارای ارزش غذایی بالایی به‌دلیل حفظ ویتامین‌ها، رنگدانه‌ها و مواد ضروری است و هیچگونه انرژی فسیلی استفاده نشده و هزینه تولید را کاهش می‌دهد و در حفظ محیط‌زیست مؤثر است و آب حاصله نیز استفاده می‌شود.