اقتصادسبز آنلاین: کمپانی «مارس» که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان شکلات در جهان به شمار میرود، بهسوی تولید انواع شکلاتهای گیاهی به همراه غلات روی آورده که هم برای مصرفکنندگان مفید است و هم از چاقی آنها جلوگیری میکند.
پیش بینی میشود عرضه جهانی شکلاتهای گیاهی «مارس» میتواند ارزش برند این تولیدکننده را تا 45 درصد افزایش دهد که این رقم بسیار قابل توجه خواهد بود. حدود 33 درصد از شیر برای تولید شکلاتهای «مارس» استفاده میشود که با وجود انواع گیاهان طبیعی و غلات میتوان درصد شیر را تا 10 یا 50 کاهش یا افزایش داد. این رویه ارزش غذایی شکلاتهای «مارس» را تغییر میدهد، به طوریکه شکلاتهای گیاهی این کمپانی برای سنین مختلف مصرف کنندگان مفید خواهد بود. اکثر مصرفکنندگان به دلیل چاقی مفرطی که از مصرف شکلات پیدا میکنند و همچنین به خطر افتادن سلامت خود، از صرف این ماده خوراکی اجتناب دارند. در حالیکه کمپانی «مارس» علاوه بر به نمایش گذاشتن ارزش واقعی شکلاتهای گیاهی، این انگیزه را برای مصرف تمام علاقه مندان به شکلات ایجاد میکند و راه را برای انتخاب آنها نیز باز میگذارد.