اقتصاد سبز آنلاین: محققان بریتانیایی پس از انجام آزمایشهای متعدد بر روی اثرات انواع دانههای غلات و حبوبات بر سایر مواد غذایی به این نتیجه رسیدند که دانههای ذرت پس از آنکه در آب میمانند، ماده ضدعفونی کنندهای از خود منتشر میکنند که برای پاک کردن سبزیجات و میوهها مفید هستند.
در واقع زمانی که دانههای ذرت در طول یک روز کامل در آب خیس میخورند، نیترات و هیبرید داخل آنها آزاد شده و در آب حل میشوند. سپس میتوان دانهها را از آب جدا کرد و آب موردنظر را برای شست و شو و پاکسازی میوه و سبزیجات مورد استفاده قرار داد. البته باید اشاره کرد که سبزیجات احتیاج بیشتری به مواد ضدعفونی کننده دارند و نیترات حاصل از دانههای ذرت بهدلیل قدرت پاکسازی بالای خود میتوانند این وظیفه را برعهده بگیرند. در واقع میتوان گفت، برای توسعه محصولات زمینهای ذرت در جهان بهره وری از نیتروژن جهت رشد هیبرید داخلی دانههای ذرت بسیار حایز اهمیت است که برای آن هزینه بالایی نیز صرف میشود. بنابراین فرآیند تولید ذرت این قدرت را به آن میدهد تا نتیرات داخلی آن از قابلیت ضدعفونی کننده مناسبی برخوردار شود.