کنگره بین‌المللی علوم غذا و سلامت عمومی 24 و 25 شهریور برگزار می‌شود
کنگره بین‌المللی علوم غذا و سلامت عمومی 24 و 25 شهریور برگزار می‌شود
اقتصادسبز آنلاین: کنگره بین‌المللی علوم غذا و سلامت عمومی چهارشنبه و پنج‌شنبه هفته جاری برگزار می‌شود.

اقتصادسبز آنلاین: کنگره بین‌المللی علوم غذا و سلامت عمومی چهارشنبه و پنج‌شنبه هفته جاری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار ما برخی محورهای این کنگره شامل تکنولوژی‌های نوین در زمینه ایمنی و فراوری موادغذایی، نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی، راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی، غذاهای فراسودمند، پری‌بیوتیک و پروبیوتیک، استفاده از فرآورده‌‌های جانبی در موادغذایی و بهداشت موادغذایی و تغذیه در کرونا، بیماری می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اولین محموله تخم‌مرغ نطفه‌دار پایان هفته جاری وارد کشور می‌شود

بر پایه این گزارش بیماری‌های مشترک میان انسان و دام، کاربردهای سلامت واحد جهانی، تشخیص تقلبات در مواد غذایی، ارزیابی خطر در صنایع غذایی، ایمنی مواد غذایی در منزل، سم‌شناسی موادغذایی و بسته‌بندی مواد غذایی از جمله دیگر محورهای این کنفرانس به‌شمار می‌آید.