موادغذایی را با استفاده از دانه‌های گیاهی پاکسازی کنید
موادغذایی را با استفاده از دانه‌های گیاهی پاکسازی کنید
اقتصادسبز آنلاین: یکی از محققان آلمانی به این نتیجه رسیده است که با استفاده از فرآوری دانه‌های گیاهی و تخم میوه و سایر سبزیجات می‌توان هر گونه باکتری و آلاینده‌های محیطی از سطوح موادغذایی پاکسازی کرد.

اقتصادسبز آنلاین: یکی از محققان آلمانی به این نتیجه رسیده است که با استفاده از فرآوری دانه‌های گیاهی و تخم میوه و سایر سبزیجات می‌توان هر گونه باکتری و آلاینده‌های محیطی از سطوح موادغذایی پاکسازی کرد.

در واقع از فرآوری دانه‌های گیاهی می‌توان پودری را به‌دست آورد که به سرعت با آب مخلوط شده و در نتیجه تنها در چند ساعت باکتری سبزیجات، میوه جات و سایر موادغذایی مشابه را نابود می‌کند. این پودر ضد باکتری می‌تواند به راحتی در دسترس خانم‌های خانه‌دار قرار گیرد و احتمال هر گونه بیماری انتقال یافته از سبزیجات و میوه جات را به حداقل میزان ممکن برساند. زمانی‌که تخم میوه جات تحت فشار دستگاه‌های حرارتی در آزمایشگاه‌های صنعتی قرار می‌گیرند، به سرعت خواص داخلی‌شان آزاد شده و می‌توانند پودر مفیدی را برای نابودی باکتری‌های محیطی حاصل شوند. همچنین این پودر به دست آمده با محیط کاملا سازگاری داشته و هیچ آسیبی به محیط‌زیست وارد نخواهد کرد. این در حالی است که این پودر در ضد عفونی کردن مواد‌غذایی بسیار مفید است و حتی می‌تواند موجب نابودی ویروس کووید-19 شود و آسودگی خیال را برای تمام خانم‌های خانه‌‌دار به ارمغان آورد. این پودر همچنین برای از بین بردن باکتری‌های انوع صیفی‌جات هم می‌تواند مفید باشد و کاربرد فراوانی دارد.