«کتاب قرن صنعت غذا» کامل‌ترین تصویر صنعت را ارایه کرده است
«کتاب قرن صنعت غذا» کامل‌ترین تصویر صنعت را ارایه کرده است
اقتصادسبز آنلاین: «کتاب قرن صنعت غذا» به هیچ عنوان مدعی نیست که تصویر کاملی از همه صنعت غذا را ارایه کرده است، اما معتقد است که کامل‌ترین تصویری که می‌شد از کلیت یک صنعت ارایه داد،‌ در این کتاب منتشر شده است.

اقتصادسبز آنلاین: «کتاب قرن صنعت غذا» به هیچ عنوان مدعی نیست که تصویر کاملی از همه صنعت غذا را ارایه کرده است، اما معتقد است که کامل‌ترین تصویری که می‌شد از کلیت یک صنعت ارایه داد،‌ در این کتاب منتشر شده است.

به گزارش خبرنگار ما،‌ محمدرضا جمشیدی، سردبیر «اقتصادسبز» امروز در جلسه رونمایی از کتاب قرن صنعت غذا که در محل اتاق ایران برگزار شد ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: پس از شکل‌گیری فکر اولیه انتشار کتاب در اردیبهشت سال 1399 و پس از 5 ماه پرتلاش این کتاب در سه فصل مجزا با نام‌های سیر تکامل صنعت غذا، چهره‌های ماندگار صنعت غذا و با تصویرسازان صنایع غذایی به زیور طبع آراسته شده است.

بیشتر بخوانید: کتاب قرن صنعت غذا منتشر شد

به گفته وی در این کتاب علاوه بر یادداشت‌هایی از مدیران ارشد وزارتخانه‌های صمت، جهادکشاورزی و بهداشت، 13 مدیر ارشد تشکلی به بیان تاریخچه و تحلیل آخرین وضعیت صنعت خود پرداخته‌اند.
جمشیدی تصریح کرد: گردآوری زندگینامه حدود 110 چهره تأثیرگذار و ماندگار صنعت غذا در یک کتاب هم به نوبه خود حایز اهمیت است.
سردبیر «اقتصادسبز» خاطرنشان ساخت: در فصل تصویرسازان صنایع غذایی نیز با انتشار گزارش‌های مشروحی به سیر تکامل صنعت غذا در زیربخش‌های مختلف پرداخته شده است.
وی یادآور شد: «اقتصادسبز» به خود می‌بالد که در تیمش از یحیی امیری حرفه‌ای ترین و پرکارترین گزارش‌نویس مطبوعات بهره می‌برد که در طول بالغ بر 50 سال کار حرفه‌ای اش بیش از 3 هزار عنوان گزارش به چاپ رسانده است و هم‌اکنون گروه گزارش «اقتصادسبز» را مدیریت می‌کند.
سردبیر «اقتصادسبز» در پایان از همه تشکل‌های صنفی و مدیران شرکت‌های صنعت غذا که در ارایه اطلاعات و افزودن بر غنای کتاب حاضر همکاری کردند، قدردانی کرد.