ارزش‌گذاری املاک توسط ارزیابان بانک واقع‌بینانه باشد
ارزش‌گذاری املاک توسط ارزیابان بانک واقع‌بینانه باشد
اقتصادسبز آنلاین: متأسفانه کارشناسان بانک کشاورزی ارزش واقعی املاک را بسیار به قیمت پایین کارشناسی می‌کنند.

اقتصادسبز آنلاین: متأسفانه کارشناسان بانک کشاورزی ارزش واقعی املاک را بسیار به قیمت پایین کارشناسی می‌کنند.

احمد نجفی مزرعه و گلخانه‌دار استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار ما ضمن بیان این مطلب افزود: در سال 96 با دریافت تحصیلات توسعه ملی از بانک کشاورزی 5.5 هکتار زمین را به تجهیزات گلخانه‌ای مجهز و به زیرکشت بادمجان، فلفل شمشیری و فلفل رنگی برده که در هر دوره کشت در هر هکتار به‌طور میانگین بین 80 تا 100 تن برداشت می‌کند.

وی در ادامه توضیح داد: اما متأسفانه بزرگترین دغدغه باغداران و کشاورزان تعیین قیمت محصولات در بازار و حضور دلالان و واسطه‌ها برای خرید محصولات است که سبب می‌شود دسترنج کشاورزان به قیمت واقعی خود به فروش نرسد و سود اصلی نصیب دلالان شود. نجفی در این رابطه توضیح داد: واسطه‌های خرید از استان اصفهان محصولات گلخانه را خریده و به کشورهای حوزه دریای خزر صادر می‌کنند البته نوسانات نرخ ارز و محدودیت‌های کرونایی که موجب بسته‌ شدن مرزها شده بود سبب بروز مشکلاتی در قیمت‌گذاری و صادرات محصولات گلخانه‌ای شده که در این زمینه با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنیم.
وی در ادامه به مشکلات توزیع کود و سم اشاره و افزود: کمبود این موارد سبب اختلال در تولید می‌شود که انتظار می‌رود مسؤولان در این زمینه همکاری و مساعدت‌های لازم را داشته باشند.
نجفی با اشاره به این‌که در گلخانه برای 20 نفر مرد و 35 نفر از بانوان استان اشتغالزایی کرده است ادامه داد: بیمه تأمین اجتماعی معافیت‌ها را تا 5 نفر اعلام کرده است اما این معافیت برای من که بیش از 50 نفر از پرسنل خود را بیمه کرده‌‌ام نه تنها سودی ندارد بلکه هزینه بسیاری را به شرکت تحمیل کرده است.

بیشتر بخوانید:‌ اقشار با درآمدهای مختلف، امکان خرید ماهی دارند

نجفی در بیان سایر مشکلات خود نیز گفت: متأسفانه اداره آب استان نیز در مسیر تولید همراه ما نیست و با اظهارنظرهای غیرکارشناسانه سبب می‌شود تا انگیزه کشاورزی از کشاورزان سلب شود چرا که بنابر نظر این اداره زمین‌ها و اقلیم آب و هوایی استان هرمزگان و شهرستان رودان با شهرهای شمالی کشور یکی هستند و در تمام ساعات روز کلیه نقاط شهرستان باید 8 ساعت از آب استفاده کنند ولی این زمانبندی برای گرمای طاقت‌فرسای جنوب کشور انجام شدنی نیست و نباید با آب و هوای معتدل استان‌های شمالی آن را یکی دانست و قطعاً باید ساعات استفاده از آب در شهرهایی با آب و هوای گرم و خشک افزایش یابد.
وی تصریح کرد: متأسفانه اداره برق نیز همکاری لازم را با مجموعه ندارد و با اولین بدهی انشعاب برق را قطع می‌کند که این امر سبب آسیب‌های فراوانی به محصولات گلخانه می‌شود.
نجفی در رابطه با طرح‌های توسعه‌ای گلخانه‌ نیز توضیح داد: کشت توت فرنگی و خیار از جمله برنامه‌‌های توسعه‌ا‌ی است که در برنامه داریم و درصورت حمایت مسؤولین قابلیت اشتغالزایی برای 16 نفر به‌صورت مستقیم دارد.
وی همچنین عنوان کرد: احداث سردخانه‌ای با ظرفیت نگهداری 300 تن محصول برای نگهداری محصولات خود و سایر تولیدکنندگان که نیاز به سردخانه دارند را در برنامه دارد که در آینده‌ای نزدیک تأسیس خواهد شد.