استاندارد بین‌المللی زرشک تدوین شد
استاندارد بین‌المللی زرشک تدوین شد
اقتصادسبز آنلاین:‌ طرح تدوین استاندارد بین‌المللی «زرشک - ویژگی‌ها و روش آزمون» که توسط جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۱۹ به سازمان بین‌المللی استاندارد (ISO) ارائه شده بود، با تایید اکثریت کشورهای عضو منتشر شد.

اقتصادسبز آنلاین:‌ طرح تدوین استاندارد بین‌المللی «زرشک – ویژگی‌ها و روش آزمون» که توسط جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۱۹ به سازمان بین‌المللی استاندارد (ISO) ارائه شده بود، با تایید اکثریت کشورهای عضو منتشر شد.

بیشتر بخوانید: رونمایی از بسته‌های دوستدار محیط‌زیست «Colin Coffee»

به گزارش خبرنگار ما، کشورمان یکی از مهمترین تولیدکنندگان زرشک در جهان است و طرح تدوین این استاندارد به حفظ منافع تجاری کشور در بازارهای بین‌المللی و صادرات در این زمینه کمک می‌کند.
این پروژه در کمیته فنی/ فرعی «میوه‌ها، سبزی‌ها و فرآورده‌های آن (ISO/TC34/SC3) » توسط ایران ارائه و مورد تایید اولیه اعضاء کمیته فرعی قرار گرفت و در ادامه پس از معرفی کارشناسان کشورهای مختلف برای همکاری در این پروژه، پیش‌نویس نهایی استاندارد با نظرات فنی ۱۹ کشور عضو فعال کمیته تایید شد و سپس به مرحله چاپ رسید.
زرشک به عنوان یاقوت سرخ کشور و محصول با ارزش افزوده بالا در کل جهان شناخته می‌شود. / ایرنا