اقتصادسبز آنلاین: معمولاً در کشورهایی که برخی از مناطق آنها با خشکسالیهای جدی مواجه هستند، رویش گیاهان به سختی شکل میگیرد و گیاهان در مدت زمان کوتاهی خشک شده و از بین میروند.
یک محقق فرانسوی برای رفع این مشکل، ماده تقویتی جدیدی را به کمک ضایعات غذایی تخمیر شده، تولید کرده است که هم به زنده نگاه داشتن گیاهان کمک میکند و هم آفتهای موجود در آنها را در کوتاه ترین زمان ممکن نابود خواهد کرد. همچنین این ضایعات غذایی تخمیر شده، باعث میشود برگ گیاهان تازه تر باقی مانده و ریشه آنها به آب کمتری نیاز پیدا کنند. بنابراین در مناطقی که خشکسالی ست، استفاده از این ماده جدید میتواند بسیار کاربردی و مقرون به صرفه باشد. این محقق فرانسوی در ابتدا ضایعات تعدادی از موادغذایی را پس از تخمیر کردن، با یکدیگر ترکیب ساخته و سپس همچون یک ماده تقویتی به خاک گلدانها اضافه کرده است.
بیشتر بخوانید: صادرات شیرینی و شکلات ایرانی به قلب اروپا
این امر موجب شد گیاهانی که در حال خشک شدن بودند و برگ آنها رو به زردی میرفت، در کمتر از 24 ساعت سبز شده و تازگی و طراوت خود را بهدست آورند. از این رو محقق کشور فرانسه تصمیم گرفت ترکیبات جدیدی از ضایعات دیگر مواد غذایی را به این ماده بیفزاید و در نهایت ماده تقویتی جدیدی را مخصوص گیاهان و محصولات گلخانه ای تولید کند. البته باید یادآور شد ماده میکروبی تقویتی در هر شرایط آب و هوایی قابل استفاده و مثمرثمر خواهد بود.