توجه به توصیه‌های تحقیقاتی؛ لازمه پایداری برداشت منابع دریایی
توجه به توصیه‌های تحقیقاتی؛ لازمه پایداری برداشت منابع دریایی
اقتصادسبز آنلاين: رییس سازمان شیلات ایران تاکيد کرد که برای پایداری برداشت از منابع دریایی، بايد همپای توصیه‌های تحقیقاتی حرکت کرد و آن را به سایرین هم تعمیم داد.

اقتصادسبز آنلاین: رییس سازمان شیلات ایران تاکید کرد که برای پایداری برداشت از منابع دریایی، باید همپای توصیه‌های تحقیقاتی حرکت کرد و آن را به سایرین هم تعمیم داد.

بر اساس این گزارش، سیدحسین حسینی در نشستی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی دریانوردی، گفت: برای بهره‌برداری پایدار از دریا ضرورت دارد که میزان فعالیت و برداشت از آن برپایه توصیه‌هایی باشد که حاصل تحقیقات محققان شیلاتی است.

رییس سازمان شیلات ایران، دریانوردان را سفیران امنیت غذای دریایی نامید و افزود: حضور جوانان در رشته‌های صید و صیادی بسیار ارزشمند بوده و از آنجا که تأمین غذای مردم با همت شما محقق می‌شود، لازم است معرفت دقیقی از دریا و ماهیگیری مسئولانه داشته باشید.

وی ادامه داد: برای بهره‌برداری پایدار از دریا ضرورت دارد که میزان فعالیت و برداشت از آن بر پایه توصیه‌هایی باشد که حاصل تحقیقات محققان شیلاتی است.

حسینی، دریانوردان را بازوی اجرایی تحقیقات برشمرد و گفت: برای پایداری برداشت منابع دریایی لازم است همپای توصیه‌های تحقیقاتی حرکت کرده و آن را به سایرین، تعمیم دهید.

وی ادامه داد: مدیریت منابع دریایی همراه با مشارکت فعالانه جامعه صیادی لازم و ضروری بوده و حکمرانی پایدار تنها با همراهی جامعه بهره‌بردار، امکان‌پذیر است.

رییس سازمان شیلات ایران به تأمین غذا برای نسل آینده اشاره کرد و گفت: صیادان مسئول، به برنامه‌هایی که برای افزایش تولید و تأمین امنیت غذایی ایران اسلامی، توسط این سازمان و سایر دستگاه‌ها ارائه شده است، پایبند باشند.

حسینی حل مشکلات مربوط به زیرساخت‌های جامعه صیادی را دغدغه سازمان شیلات برشمرد و ادامه داد: بهره‌برداران جامعه شیلاتی با خودگردان کردن فعالیت‌ها، می‌توانند به سمت حل مشکلات حرکت کرده و سازمان شیلات ایران نیز در این مسیر همراه آنها خواهد بود./ مهر

 

اقتصادسبز آنلاین / اقتصاد سبز آنلاین / اقتصادسبز / اقتصاد سبز / صنایع غذایی / صنعت غذا / کشاورزی / پایگاه خبری صنعت غذا