سلامت محصولات کشاورزی با به‌کارگیری دانش‌بنیان‌ها ارتقا می‌یابد
سلامت محصولات کشاورزی با به‌کارگیری دانش‌بنیان‌ها ارتقا می‌یابد
اقتصادسبز آنلاین: معاون وزير جهادکشاورزی گفت: حفظ و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی جامعه با بکارگیری شیوه‌های دانش‌بنیان امکان‌پذیر خواهد بود.

اقتصادسبز آنلاین: معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: حفظ و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی جامعه با بکارگیری شیوه‌های دانش‌بنیان امکان‌پذیر خواهد بود.

سیدمجتبی خیام‌نکویی در گردهمایی نخبگان بخش کشاورزی با حضور جمعی از نخبگان حوزه کشاورزی در مؤسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور، رویکرد جدید دولت مردمی و سازمان امور اداری استخدامی کشور را در خصوص جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی مبارک دانست و گفت: جذب نخبگان به عنوان یکی از راه‌های کلیدی تزریق تفکر و روح جدید به دستگاه‌های دولتی خواهد بود.
او با اشاره به اهداف و رسالت‌های مؤسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور افزود: فعالیت‌های این موسسه در زمینه حفظ و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی جامعه است و این امر با بکارگیری شیوه‌های دانش‌بنیان و افزایش ضریب نفوذ علم در عرصه‌های کشاورزی امکان‌پذیر خواهد بود.
کریم احمدی صومعه معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان تات نیز در این گردهمایی به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص طرح شهید موسوی وزارت جهادکشاورزی ویژه نخبگان پرداخت.
نعیمی رئیس موسسه گیاه پزشکی نیز بر نقش راهبردی مؤسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور در سلامت غذا و امنیت غذایی کشور تاکید کرد.
در پایان شرکت کنندگان از بخش‌های تحقیقاتی مؤسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور شامل بخش‌های تحقیقات جانورشناسی کشاورزی، موزه حشرات هایک میرزایانس بخش تحقیقات رده‌بندی حشرات، مجموعه‌های هرباریوم وزارت جهادکشاورزی، بخش تحقیقات رستنی‌ها و بخش‌های تحقیقات حشره‌شناسی کشاورزی، علف‌های هرز، آفتکش‌ها، بیماری‌های گیاهی و مرکز رشد و نوآوری فناوری‌های گیاه‌پزشکی بازدید کردند و در جریان آخرین دستاوردهای گیاه‌پزشکی کشور در زمینه آفات و بیماری‌های گیاهی قرار گرفتند. /

 

 

اقتصادسبز آنلاین / اقتصاد سبز آنلاین / اقتصادسبز / اقتصاد سبز / صنایع غذایی / صنعت غذا / کشاورزی / پایگاه خبری صنعت غذا

  • منبع خبر : باشگاه خبرنگاران جوان