دانه‌های لیزری که مواد غذایی را تقویت می‌کنند
دانه‌های لیزری که مواد غذایی را تقویت می‌کنند
اقتصادسبز آنلاین: این روزها بسیاری از کارخانه‌های تولید انواع مواد خوراکی و آبمیوه‌های طبیعی و صنعتی به‌دنبال راه‌حل‌هایی هستند تا بتوانند مواد اولیه خود را تقویت کرده تا محصولات را با بهترین کیفیت به بازار عرضه کنند.

اقتصادسبز آنلاین: این روزها بسیاری از کارخانه‌های تولید انواع مواد خوراکی و آبمیوه‌های طبیعی و صنعتی به‌دنبال راه‌حل‌هایی هستند تا بتوانند مواد اولیه خود را تقویت کرده تا محصولات را با بهترین کیفیت به بازار عرضه کنند.

یکی از این راه‌های کم هزینه مربوط به استفاده از دانه‌های لیزری به نام سوپرتراکم می‌شود که توانسته در مدت زمان کوتاهی مورد استقبال بسیاری از تولیدکنندگان و کشاورزان قرار گیرد. این دانه‌های فشرده لیزری که از طریق یک دستگاه لمسی به مواد خوراکی برخورد می‌کند، هرگونه بافت داخلی مواد را تقویت کرده و مقاومت و قدرت آن‌ها را دوچندان افزایش می‌دهد. همچنین یکی دیگر از کاربردهای مفید این دانه‌ها، استفاده در کارخانه‌های تولید آبمیوه نیز است. به‌طوری‌که این بافت‌های لیزری با برخورد به بافت داخلی میوه‌ها می‌تواند ماندگاری آن‌ها را تا بیش از 18 درصد افزایش دهد و همین امر در تولید یک آبمیوه با کیفیت و با ماندگاری بسیار بالا در محیط نقش بسزایی را ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: نگرانی نسبت به هزینه‌های تولید گندم

دانه‌های سوپر تراکم در اندازه و قدرت‌های متفاوتی طراحی و تولید شده‌اند و می‌توانند در ظرفیت‌های گوناگونی مورد بهره وری قرار گیرند. از دیگر مزیت‌های این دانه‌های لیزری، وزن سبک و قابلیت حمل و جابه جایی بالای آن‌هاست که در هر کارخانه یا مزارعی به‌راحتی استفاده می‌شود. البته بیش از 35 درصد کارآیی این دانه‌ها در آزمایشگاه‌هاست، به‌گونه‌ای که می‌توان برای تهیه مواد اولیه خوراکی‌ها، آن را به کار گرفت.