رشد ارزش غذایی محصولات با عسل‌های شکرک‌زده
رشد ارزش غذایی محصولات با عسل‌های شکرک‌زده
اقتصاد‌سبز آنلاین: گروهی از دانشمندان و محققان استرالیا پس از انجام آزمایش‌های مختلف به این نتیجه رسیدند که می‌توان با استفاده از عسل‌هایی که شکرک زده و مصرف کنندگان دیگر از آن استفاده نمی‌کنند، ارزش غذایی انواع محصولات خوراکی را به میزان قابل توجهی افزایش داد.

اقتصاد‌سبز آنلاین: گروهی از دانشمندان و محققان استرالیا پس از انجام آزمایش‌های مختلف به این نتیجه رسیدند که می‌توان با استفاده از عسل‌هایی که شکرک زده و مصرف کنندگان دیگر از آن استفاده نمی‌کنند، ارزش غذایی انواع محصولات خوراکی را به میزان قابل توجهی افزایش داد.

این محققان معتقدند که ژن یا ساختار مرده در عسل دارای یک هورمون تقویت کننده است که به هیچ عنوان از بین نمی رود و از این رو با به کارگیری این هورمون می‌توان به رشد ارزش غذایی محصولات کمک شایانی کرد. البته باید خاطر نشان ساخت که این هورمون هنگامی‌که از عسل شکرک زده گرفته می‌شود، نیازمند نگهداری در یک فضای تاریک و بدون هیچ‌گونه نور خواهد بود و باید در مدت زمان کوتاهی مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: دستگاه بسته‌بندی مواد پروتئینی که حباب‌های فشار تولید می‌کند

دانشمندان استرالیایی در نخستین گام، این هورمون به‌دست آمده از عسل شکرک زده را در مخزن تاریکی حرارت داده و با انتقال دمای مضاعف به آن، ماده جدیدی را به‌دست آوردند. این امر موجب شد تا ماده حاصله دیگر نیازی به قرار گرفتن در فضای تاریک نداشته باشد و جهت بهره‌وری نهایی آماده شود. این ماده باید در مرحله تولید مواد غذایی و خوراکی‌ها مورد استفاده قرار گیرد و به رشد کیفیت و ماندگاری آن‌ها کمک خواهد کرد. هنگامیکه کشاورزان در زمان کاشت انواع سبزیجات و فرآورده‌های خوراکی مشابه، از این ماده استفاده می‌کنند؛ آنگاه ارزش غذایی محصولات تا بیش از 35 درصد رشد می‌یابد و همچنین ماندگاری آن‌ها افزایش پیدا خواهد کرد. از این‌رو با کمترین هزینه ممکن می‌توان به بیشترین بازدهی در این زمینه دست پیدا کرد.