استفاده از تفاله قهوه برای تولید لیوان‌های نوشیدنی
استفاده از تفاله قهوه برای تولید لیوان‌های نوشیدنی
اقتصاد‌سبز آنلاین: اگر تاکنون فکر می‌کردید تفاله‌های قهوه استفاده‌شده فقط برای گرفتگی مجرای فاضلاب یا قرار دادن توده‌های کمپوست خوب هستند، سخت در اشتباهید.

اقتصاد‌سبز آنلاین: اگر تاکنون فکر می‌کردید تفاله‌های قهوه استفاده‌شده فقط برای گرفتگی مجرای فاضلاب یا قرار دادن توده‌های کمپوست خوب هستند، سخت در اشتباهید.

به تازگی یکی از دانشجویان محقق بریتانیایی طی انجام آزمایش‌های مختلف، موفق شده تا با استفاده از انواع تفاله‌های قهوه، ساختار جدیدی را جهت تولید لیوان‌های نوشیدنی قهوه یا چای اختراع کند. تحقیقات اخیر نشان داده که جمعیت بریتانیا به تنهایی 95 میلیون فنجان قهوه در روز می‌نوشند که حدود 500 هزار تن SCG تولید می‌کند. حال تولید این لیوان‌های قهوه با استفاده از تفاله‌های قهوه، صد درصد بازیافتی هستند که ایجاد هرگونه خطر برای محیط‌زیست را به حداقل میزان ممکن می‌رسانند.

بیشتر بخوانید: مزرعه‌ای که با 3200 پنل خورشیدی کار می‌کند

همچنین تفاله‌های قهوه از 70 درصد پودر و 30 درصد خاک اره تشکیل شده ‌اند که به چسبندگی بالای آن کمک کرده و می‌تواند لیوان‌های بسیار مقاوم تولید کند. طبق محاسبات انجام شد، می‌توان گفت که این نوع تولید خاص می‌تواند حدود 4 هزار و 500 تن در انتشار دی اکسید کربن صرفه جویی کند که این رقم بسیار قابل توجه و اثربخش خواهد بود. این در حالی است که این محقق اعلام کرده، می‌توان ضایعات 750 هزار شات قهوه یا حدود 14 هزار و 250 کیلوگرم تفاله را به بیش از 150 هزار فنجان تبدیل کرد که این رقم بسیار قابل توجه خواهد بود.