افزایش 5 برابری آنتی‌اکسیدان در آووکادو
افزایش 5 برابری آنتی‌اکسیدان در آووکادو
اقتصادسبزآنلاین: از آنجایی‌که آنتی‌اکسیدان در میوه و سبزیجات خواص بسیار بالایی دارد و می‌تواند نقش مؤثری را در افزایش سطح ایمنی بدن و تامین سلامت مصرف کنندگان به ویژه در این دوران پاندمی ویروس کرونا، ایفا کند...

اقتصادسبزآنلاین: از آنجایی‌که آنتی‌اکسیدان در میوه و سبزیجات خواص بسیار بالایی دارد و می‌تواند نقش مؤثری را در افزایش سطح ایمنی بدن و تامین سلامت مصرف کنندگان به ویژه در این دوران پاندمی ویروس کرونا، ایفا کند؛ محققان یکی از دانشگاه‌های هنگ‌کنگ موفق شدند برای نخستین‌بار خواص آنتی‌اکسیدان در آووکادو را تا 5 برابر افزایش دهند و ارزش غذایی آن را به شدت بالا ببرند. این اقدام با ایجاد ساختار طبیعی جدیدی که از ترکیب ویتامین E و A غنی شده، تشکیل شده است، به وجود آمده و می‌تواند به بافت داخلی و اصلی آووکادو نفوذ کند. از این رو به سرعت یک ساختارشکنی شیمیایی در این محصول ایجاد می‌شود و در مدت زمان کوتاهی همزمان با رشد آن، خاصیت آنتی‌اکسیدان این میوه افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: نگرانی نسبت به هزینه‌های تولید گندم

محققان هنگ کنگی بر روی گونه‌های هیدروکسی 3، متیل گلوتاریل و کوآ لیاز آزمایشاتی انجام داده و با ایجاد تغییرات در ساختار آن‌ها توانستند تغییرات محسوسی در فرآیند رشد و بهره‌وری آووکادو به‌وجود آورند. در این راستا در مدت زمان کوتاهی این گروه محقق موفق شدند نه تنها فیتواسترول، اسکوالن، پرو ویتامین A و لیکوپن را در آووکادو افزایش دهند، بلکه میزان ویتامین E (توکوفرول) را نیز تا 390 درصد رشد دهند. همچنین این تغییر ساختار موجب شده تا برگ‌های اووکادو نیز خواص درمانی بالایی پیدا کنند و برای تولید گیاهان دارویی مورد استفاده قرار گیرند.