دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران:
کرونا تقاضا برای خرید محصولات بستهبندیشده را افزایش داد
اقتصادسبز آنلاین: دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران با بیان اینکه محصولات صنایع غذایی ایمنترین مواد غذایی در زمان شیوع ویروس کرونا هستند ...
اقتصادسبز آنلاین: دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران با بیان اینکه محصولات صنایع غذایی ایمنترین مواد غذایی در زمان شیوع ویروس کرونا هستند گفت: با توجه به بالا بودن ذخایر استراتژیک کشور و فراوانی مواد خام و ظرفیتهای بالای تولید، تقاضای مردم پاسخ داده میشود.
به گزارش خبرنگار ما، کاوه زرگران، دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، اظهار کرد: محصولات صنایع غذایی بستهبندیشده دارای پروانه از وزارت بهداشت در شرایط زمان حاضر امنترین و مطمئنترین منبع برای تأمین محصولات غذایی مورد نیاز مردم هستند و صنایع غذایی ایران ظرفیت کافی برای افزایش تولید و تأمین مواد غذایی مورد نیاز همه مردم کشور را دارد.
دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران با اشاره به خروج کمتر مردم از خانه در پی شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار داشت: این روزها مردم ترجیح میدهند خریدهای خود را بهصورت یکجا از فروشگاههای مواد غذایی انجام دهند بهطوری که این موضوع تقاضا برای مواد غذایی را بالا برده است و در مقاطعی باعث خالی شدن قفسههای فروشگاهی شده است، در حالی که این موضوع میتواند به کندی شبکه توزیع در عکسالعمل به تقاضای بالای مردم مرتبط باشد.
وی افزود: صنایع غذایی کشور تولیدات خود را طبق روال گذشته تأمین و تولید میکنند و با توجه به بالا بودن ذخایر استراتژیک کشور و فراوانی مواد خام و ظرفیتهای تولیدی بالای صنایع، افزایش تقاضای مردم بهراحتی قابل تأمین است و مردم هیچگونه نگرانی از بابت تأمین محصولات صنایع غذایی نداشته باشند.
کاوه زرگران تأکید کرد: وجود ظرفیتهای خالی تولید در صنایع غذایی و پر بودن انبارهای مواد اولیه سبب شده افزایش تقاضای محصولات این صنایع بهراحتی از جانب صنایع غذایی ایران قابل تأمین باشد و نیازی به ایجاد ظرفیت تولید جدید در این صنعت نیست و اختلالهای کوچک در عرضه برخی محصولات جای نگرانی ندارد و بهسرعت با تأمین از انبار کارخانجات رفع خواهد شد.
محصولات صادراتی در بازار داخلی توزیع میشود
دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران با اشاره به بسته شدن مرزهای برخی کشورهای همسایه با ایران و عدم امکان ترانزیت کالا گفت: بسته شدن برخی راههای صادراتی و عدم امکان تردد کامیونهای حامل محصولات غذایی صادراتی، باعث باقی ماندن بخشی دیگر از تولیدات در بازار داخلی شده و این محصولات نیز در صورت نیاز در بازار داخل عرضه خواهد شد و نگرانی بابت تأمین نیاز مردم نداریم.
زرگران یادآور شد: کلیه مواد غذایی در کارخانجات صنایع غذایی در کشور تحت شرایط تضمین کیفیت GMP تولید میشوند و ضوابط بسیار سخت بهداشتی بر فضا و پرسنل تولید اعمال میشود و نظارتهای دقیقی در این زمینه وجود دارد.
احتمال وجود ویروس در محصولات غذایی خیلی کم است
وی در ادامه تأکید کرد: در روند تولید محصولات صنایع غذایی فرآیندهایی وجود دارد که عملاً امکان وجود هرگونه ویروس و باکتری را به پایینترین سطح میرساند که عملیات پخت در دمای بالای 200 درجه در محصولات آردی مانند انواع کیک و ماکارونی و عملیات پاستوریزاسیون در محصولات مایع چون محصولات لبنی و نوشیدنیهای کارخانهای از جمله این فرآیندها هستند.
دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران یادآور شد: بستهبندی فرآوردههای غذایی بهشیوههای مدرن و نوین بدون دخالت دست در کارخانجات انجام میشود که عملاً امکان ورود هرگونه ویروس به داخل محصول را از میان میبرد و محصولات صنایع غذایی در سلامت کامل هستند، به همین علت بهتر است مردم از محصولات فله کمتر استفاده کنند.
وی تأکید کرد: در شرایط کنونی کشور با توجه به مخاطرات بهداشتی موجود ایمنترین مواد خوراکی محصولات صنایع غذایی است که دارای پروانه ساخت هستند محصولاتی مانند شیر و لبنیات پاستوریزه، نوشیدنیهای پاستوریزه و کنسروجات از محصولاتی هستند که ایمنی غذایی بیشتری نسبت به مواد خوراکی فله دارند.
سطح خارجی بستهبندی مواد غذایی قبل از استفاده شسته شود
زرگران گفت: از آنجا که این محصولات بعد از بستهبندی شدن در کارخانهها، در شلف فروشگاههای عرضه مواد غذایی قرار میگیرند و برای بالا بردن ایمنی غذایی توصیه میشود مردم قبل از مصرف اقدامات مراقبتی را رعایت کنند و سطح خارجی محصولاتی مانند کنسروجات را ابتدا شستوشو دهند و بعد بازگشایی و استفاده نمایند. / تسنیم
لینک کوتاه :
https://eghtesadsabzonline.ir/?p=841
برچسب ها
انبارهای مواد اولیه ترانزیت کالا تضمین کیفیت GMP دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران ذخایر استراتژیک شیوع ویروس کرونا صادرات صنایع غذایی فراوانی مواد خام فروشگاههای عرضه مواد غذایی کاوه زرگران مواد غذایی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی:
بازار شکر به آرامش رسید
مهندس ابوالحسن خلیلی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران در گفتوگو با «اقتصادسبز»:
امنیت غذایی بدون مشورت با بخش خصوصی فراهم نمیشود
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی:
بازار شکر به آرامش رسید
اقتصادسبز آنلاین: رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: قیمت مصوب هر کیلو شکر به ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان رسید که هماکنون مشکلی در عرضه وجود ندارد.
مهندس ابوالحسن خلیلی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران در گفتوگو با «اقتصادسبز»:
امنیت غذایی بدون مشورت با بخش خصوصی فراهم نمیشود
اقتصادسبز آنلاین: موضوع غذا و امنیت غذایی به عنوان اساسیترین موضوعی است که همه دولتها به آن میپردازند، اما امکان پیادهسازی آن بدون مشورت با بخش خصوصی فراهم نیست.
تولید بیش از ۱۸۵ هزار تن شیرخشک طی سال گذشته
اقتصادسبز آنلاین: معاون وزیرجهادکشاورزی گفت: سال گذشته بیش از ۱۸۵ هزار تن شیرخشک تولید کردیم که حدود ۹۵ هزار تن آن به سایر نقاط دنیا صادر شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.