استفاده از پاتوژن سیب برای دفع آفات کشاورزی
استفاده از پاتوژن سیب برای دفع آفات کشاورزی
اقتصاد سبز آنلاین: گروهی از محققان در نیویورک به تازگی یک پاتوژن تازه‌ای را در سیب کشف کرده‌اند که باعث بیماری پوسیدگی و تلخی این میوه می‌شود. پاتوژن که به آن بیماری‌‌زا یا بیمارگر هم می‌گویند، عامل تولید بیماری بوده و به دو دسته زنده مانند باکتری و غیر زنده مانند سم ارگانوفسفره تقسیم می‌شود.

اقتصاد سبز آنلاین: گروهی از محققان در نیویورک به تازگی یک پاتوژن تازه‌ای را در سیب کشف کرده‌اند که باعث بیماری پوسیدگی و تلخی این میوه می‌شود. پاتوژن که به آن بیماری‌‌زا یا بیمارگر هم می‌گویند، عامل تولید بیماری بوده و به دو دسته زنده مانند باکتری و غیر زنده مانند سم ارگانوفسفره تقسیم می‌شود.

این نوع باکتری بیماری‌زا می‌تواند در هر نوع محصول کشاورزی و یا میوه‌ای به وجود آید که البته تشخیص آن کمی سخت و زمان بر است. حال دانشمندان امریکایی موفق شدند که یک پاتوژن جدید قارچی را در سیب شناسایی کنند که بیماری پوسیدگی تلخ را در این میوه ایجاد می‌کند. علاوه بر این، یک قارچ مرتبط دوم عامل بیماری پوسیدگی در سایر میوه‌ها شناخته شده، اما این نوع قارچ برای اولین‌بار در سیب‌ها یافت شده است. نکته قابل توجه اینجاست که این دانشمندان اهل نیویورک پس از انجام تحقیقات متعدد متوجه شدند که از این توع پاتوژن جدید می‌توانند برای ساخت یک نوع ماده سم‌زدا استفاده کنند و با استفاده از آن تمام آفت‌های موجود در اراضی کشاورزی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن از بین ببرند. آفات کشاورزی معمولاً گونه‌های مختلفی دارند و برای نابودی آنها از سم‌های گوناگونی باید استفاده کرد، اما نتایج تحقیقات نشان داده که این پاتوژن یافت شده در سیب قادر است تمام این آفت‌ها را از بین ببرد و برای کشاورزان و مزرعه‌داران کاربردی و مقرون به صرفه باشد.