استفاده از چربی گوشت گوسفند برای افزایش فتوسنتز گیاهان
استفاده از چربی گوشت گوسفند برای افزایش فتوسنتز گیاهان
اقتصاد سبز آنلاین: هر اندازه انرژی خورشیدی دریافتی در گیاهان افزایش پیدا کند، میزان کیفیت و عملکرد آن‌ها نیز بالا می‌رود و کارآیی این گیاهان در صنعت مواد غذایی دوچندان رشد خواهد یافت.

اقتصاد سبز آنلاین: هر اندازه انرژی خورشیدی دریافتی در گیاهان افزایش پیدا کند، میزان کیفیت و عملکرد آن‌ها نیز بالا می‌رود و کارآیی این گیاهان در صنعت مواد غذایی دوچندان رشد خواهد یافت.

یکی از گروه‌های استارت آپی در نیوزیلند برای به حداکثر رساندن میزان جذب انرژی خورشید در گیاهان و رشد فتوسنتز در آن‌ها برای نخستین‌بار اقدام به کشف یک ژن جدید از چربی گوشت گوسفند کرده است. در واقع می‌توان گفت هر گیاه سیستم تولید خاصی دارد، از کاشت گرفته تا گلدهی تا تولید بذر و سرانجام پیری. این همان مفهوم زندگی دایره‌ای است که کشاورزان همه به خوبی آن را می‌شناسند و در این فرآیند قوانین خاصی وجود دارد. به عنوان مثال، اگر از گیاه بخواهید بیش از یک چیز تولید کند، فشار بیشتری به آن وارد می‌شود و باید از فقدان بخش دیگری رنج ببرد. اما حال اگر فتوسنتز و دریافت انرژی خورشید در آن‌ها به طور طبیعی رشد پیدا کند، آنگاه فشار مضاعفی به گیاهان وارد نمی‌شود و درنتیجه در چرخه تولید محصولات غذایی و خوراکی با ارزش بالاتری مورد استفاده قرار می‌گیرند. محققان نیوزیلند به این باور رسیده اند که می‌توان با استفاده از سوخت و سازها و چربی گوشت گوسفندان به‌راحتی یک ژن تقویتی تولید کرد که این ژن برای رشد و قدرت گرفتن فتوسنتز گیاهان خوراکی مفید و البته صد درصد طبیعی باشد. چراکه این چرخه طبیعی به‌صورت خودکار به سیستم تغذیه انسان‌ها وارد می‌شود و بنابراین برای سلامت و بدن آن‌ها هیچ گونه خطری ایجاد نمی‌کند.