اعلام آمادگی ستاد اقتصاد دانش‌بنیان سلامت برای حمایت از تولیدات حوزه صنایع حلال
اعلام آمادگی ستاد اقتصاد دانش‌بنیان سلامت برای حمایت از تولیدات حوزه صنایع حلال
اقتصادسبز آنلاین:‌ ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت معاونت علمی ریاست‌جمهوری برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی برای ورود به بازار جهانی و بین‌المللی صنایع حلال اعلام آمادگی کرد.

اقتصادسبز آنلاین:‌ ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت معاونت علمی ریاست‌جمهوری برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی برای ورود به بازار جهانی و بین‌المللی صنایع حلال اعلام آمادگی کرد.

ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت با همکاری مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران سازمان غذا و دارو؛ تولیدکنندگان داخلی را برای ورود به عرصه بین‌المللی حوزه حلال تشویق و حمایت می‌کند.
با توجه به ارتقای جایگاه صنایع حلال در بازارهای بین‌المللی طی چند دهه اخیر، این صنعت پیشرفت ویژه‌ای در میان کشورهای مسلمان و حتی کشورهای اروپایی داشته است. صنایع حلال برای نخستین بار در کشور مالزی تولید و مطرح شد، اما سایر کشورهای مسلمان نیز به این حوزه ورود کردند و طی سال‌های اخیر ظرفیت‌های تولیدات این حوزه جایگاه مناسبی را در میان بازارهای جهانی کسب کرد.
ایران نیز به عنوان یکی از کشورهای اسلامی از پتانسیل‌های خوبی در این حوزه برخوردار است و سعی دارد تا تولیدکنندگان داخلی در این حوزه فعالیت کنند. درهمین راستا؛ مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت معاونت علمی در بازدید از مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران سازمان غذا و دارو اعلام کرد: با توجه به گسترش روزافزون حوزه حلال و اهمیت اقتصاد و صادرات کالاهای سلامت‌محور حلال به کشورهای منطقه‌ای و بین‌المللی، باید راهکارهایی جهت تشویق تولیدکنندگان داخلی برای ورود به این عرصه فراهم شود.
به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی خاطرنشان کرد: با توجه به تشویق تولیدکنندگان داخلی، ایران می‌تواند جایگاه شایسته‌ای در بازار ۴ هزار میلیارد دلاری حوزه حلال داشته باشد.
قانعی اظهار کرد: در این خصوص، ستاد اقتصاد دانش‌بنیان سلامت معاونت علمی آمادگی دارد تا حمایت مادی و معنوی خود را از طرح‌ها و فرآیندهایی که منجر به افزایش ارزآوری، اشتغال‌زایی و رونق کسب و کارهای حلال می‌شوند، فراهم کند.

 

 

اقتصادسبز آنلاین / اقتصاد سبز آنلاین / اقتصادسبز / اقتصاد سبز / صنایع غذایی / صنعت غذا / کشاورزی / پایگاه خبری صنعت غذا

  • منبع خبر : ایسنا