افزودن سوسیس گیاهی به منوی رستوران‌های «پیتزا‌هات»
افزودن سوسیس گیاهی به منوی رستوران‌های «پیتزا‌هات»
اقتصاد‌سبز آنلاین: رستوران‌های «پیتزا‌هات» در کانادا به تازگی سوسیس گیاهی Beyond Meat را به طور دائم به منوی خود اضافه کرده‌اند.

اقتصاد‌سبز آنلاین: رستوران‌های «پیتزا‌هات» در کانادا به تازگی سوسیس گیاهی Beyond Meat را به طور دائم به منوی خود اضافه کرده‌اند.

نزدیک به یک‌سال پیش، شرکت مادر «پیتزا‌هات» یام برندز، همکاری رسمی با Beyond را برای جایگزین‌های گوشت انحصاری تاکو بل، KFC و پیتزا‌هات اعلام کرد. همچنین آغاز رسمی KFC Beyond Chicken در ایالات متحده آمریکا به تازگی اتفاق افتاده است. از طریق این شراکت، این غول رستوران امیدوار است مشتریانی را جذب کند که گوشت کمتری می‌خورند، اما ممکن است نخواهند از رژیم‌های گیاهی یا وگان سخت پیروی کنند. در عین حال Beyond قصد دارد مشتریان جدیدی برای محصولات خود بیابد. بیش از 450 مکان «پیتزا‌هات» در کانادا وجود دارد، و این دومین بازاری است که بعد از رستوران‌های تحویل در بریتانیا در ماه ژوئیه، یک آیتم Beyond Meat را به طور دائم به منوها اضافه کرده است.

بیشتر بخوانید: شیوع ویروس کرونا، عامل پایداری بسته‌بندی موادغذایی منجمد در جهان

در داخل کشور، «پیتزا‌هات» پپرونی گیاهی را در تابستان امسال در پنج شهر ایالات متحده امریکا آزمایش کرد، اما عرضه آن در سراسر کشور اعلام نشده است. با این حال، مشتریان کانادایی می‌توانند کرامبل سوسیس بدون گوشت را به هر پیتزا اضافه کنند. یک پیتزا نان مسطح و یک ظرف ماکارونی آلفردو نیز از این ماده تشکیل شده است. Beyond از پروتئین نخود به عنوان پایه خود برای تقلید از طعم و بافت سوسیس استفاده می‌کند.