بحران کرونا صنعت خدمات غذایی جهان را برای همیشه دستخوش تغییر می‌کند
بحران کرونا صنعت خدمات غذایی جهان را برای همیشه دستخوش تغییر می‌کند
اقتصادسبز آنلاین: مدیرعامل شرکت مالک رستوران‌های زنجیره ای برگر کینگ و تیم هورتونز، از تغییر موقت و یا همیشگی صنعت خدمات غذایی و رستوران‌ها پس از شیوع ویروس کرونا در آینده نزدیک خبر داد.

اقتصادسبز آنلاین: مدیرعامل شرکت مالک رستوران‌های زنجیره ای برگر کینگ و تیم هورتونز، از تغییر موقت و یا همیشگی صنعت خدمات غذایی و رستوران‌ها پس از شیوع ویروس کرونا در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار ما، به نقل از بلومبرگ، خوزه کیل، مدیرعامل شرکت مالک رستوران‌های زنجیره‌ای برگر کینگ و تیم هورتونز، می گوید صنعت خدمات غذایی و رستوران‌ها پس از شیوع ویروس کرونا در آینده نزدیک و احتمالاً برای همیشه تغییر کند.
در نامه ای که امروز (سه شنبه) منتشر شد، کیل اعلام کرد رستوران‌های زنجیره ای این شرکت در حال آماده سازی برای پذیرایی از کسانی است که همزمان با پایان قرنطینه و بازگشایی اقتصادها در برخی کشورها به آنها مراجعه می کنند.
وی گفت: یکی از گزینه‌های در نظر گرفته شده برای تغییر همیشگی این رستوران‌ها استفاده از ماسک‌های راحت تر و قابل استفاده مجدد است که ممکن است بخشی از پوشش استاندارد ما شوند.
این مقام ارشد برندهای بین المللی برگر کینگ و تیم هورتونز همچنین تاکید کرد که این شرکت با اضافه کردن رستوران‌های خود به برنامه‌های گوشی‌های هوشمند، درحال افزایش ظرفیت برای سفارش‌های دیجیتال است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: این شرکت در حال بهبود ارائه خدمات مخصوص به مشتریان سواره خود بدون نیاز به پیاده شدن از وسیله نقلیه و اضافه کردن خدمات پرداخت آنلاین می باشد.
به گفته کیل، در داخل رستوران‌ها نیز، بدون درنظر گرفتن مقررات محلی، باید اطمینان حاصل شود که مشتریان در همه مکان‌ها از هم فاصله داشته باشند. / تسنیم