برگزاری نشست «شیر، کیفیت فرآورده‌ها و باورهای مصرف»، 29 و 30 اردیبهشت
برگزاری نشست «شیر، کیفیت فرآورده‌ها و باورهای مصرف»، 29 و 30 اردیبهشت
اقتصادسبز آنلاین: نشست دو روزه «شیر، کیفیت فرآورده‌ها و باورهای مصرف» 29 و 30 اردیبهشت‌ماه در ساری برگزار می‌شود.

اقتصادسبز آنلاین: نشست دو روزه «شیر، کیفیت فرآورده‌ها و باورهای مصرف» 29 و 30 اردیبهشت‌ماه در ساری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار ما، این نشست دو روزه به همت پویش کیفیت محصولات غذایی و با حضور نمایندگان مصرف‌کنندگان، انجمن‌های اولیا و مربیان، جامعه پزشکی، بیماری‌های خاص، زیست‌محیطی، خبرنگاران، زنان و کودکان، اساتید دانشگاه، متخصصین تغذیه، صنایع غذایی و بهداشت مواد غذایی، دستگاه‌های نظارتی، دامپزشکی، غذا و دارو، استاندارد، تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان صنفی و صنعتی برپا خواهد شد.
بر پایه این گزارش این نشست که با حضور نمایندگان زنجیره ارزش لبنیات کشور برگزار می‌شود، باورها، شایعه‌ها، واقعیت‌ها و راهکاری موجود درخصوص کیفیت، اصالت و سلامت محصولات لبنی یا تمرکز بر طرح شیر مدرسه مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

این گزارش می‌افزاید: این نشست در دو محور اصلی سرانه مصرف و کیفیت لبنیات و شیر مدرسه برپا می‌شود و مباحثی نظیر مصرف‌کننده، باورها و شایعه‌ها و مطالبات کیفی، زنجیره تولید و عرضه، وظایف و مسئولیت‌های اجتماعی اعتمادساز، انتظارها از نهادهای حاکمیتی، تشکل‌های مردمی و ارگان‌های سلامت محور در محور اول مورد بررسی قرار می‌گیرد.
همچنین، تجربه‌های کمی و کیفیتی در ایران و دنیا، راهکارهای احیا و استمرار و جلب مشارکت برای راه‌اندازی «پویش شیر مدرسه» هم از جمله مباحثی است که مورد بررسی قرار خواهد گرفت.