اقتصادسبز آنلاین: یکی از شرکتهای بزرگ تولید دستگاهها و تجهیزات انواع بستهبندی محصولات غذایی و کشاورزی در ایرلند از یک بستهبندی جدید گوشت رونمایی کرده که از پوست گاو تولید شده است.
در این بستهبندی جدید که علاوه بر پوست گاو از ترکیب پلاستیک نسوز بازیافتی نیز استفاده شده است، ماندگاری گوشت در محیط بیرون از یخچال را تا 6 روز افزایش می دهد و می تواند مصرف مواد اولیه صنعتی برای بستههای مواد غذایی را 75 درصد کاهش دهد. ایرلند و انگلستان از جمله کشورهایی هستند که برای تولید انواع بستههای مواد غذایی خود از بیشترین حجم مواد بازیافتی استفاده میکنند و توانستند در این زمینه به نوعی پیشرو باشند. همچنین تا پایان سال 2023 میلادی کلیه بستهبندیهای انواع گوشت و مرغ ایرلند با استفاده از مواد بازیافتی تولید خواهند شد و میزان تولید مواد اولیه دوستدار محیط زیست را تا بیش از دو برابر افزایش می دهند.
بیشتر بخوانید: «خرما» زیر سایه کامل نشدن زنجیره ارزش
این امر موجب میشود میزان ماندگاری و سلامت محصولات پروتئینی این کشور به میزان چشمگیری افزایش یابد و بهدلیل ماندگاری بالاتر حمل و نقل آن به مکانهای دور بسیار سادهتر شود. استفاده از پوست گاو در بستهبندی محصولات اجازه نفوذ هیچگونه آلایندهای از محیط را به داخل بستهها نمیدهد و از اینرو گوشت و مرغ را سالم و بدون هیچ تغییر شکلی نگاه می دارد. از این رو بسیاری از کشورهای مصرفکننده بهدلیل ارتقای سطح کیفی محصولات پروتئینی ایرلند، تمایل بیشتری برای خرید این محصولات پیدا میکنند و تا سال آینده میلادی شاهد رشد قابل قبول حجم صادرات محصولات غذایی این کشور خواهیم بود.