اقتصادسبز آنلاین: افزایش پی در پی مواد اولیه موردنیاز صنعت فرآوردههای گوشتی مشکلات بسیاری را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده، بهطوری که تلاش امروز تولیدکنندگان در راستای دوام کار و خارج نشدن از دایره تولید صورت میگیرد.
به گزارش روابط عمومی انجمن صنایع فرآوردههای گوشتی ایران، مهندس رمضان فلاحتی، رئیس هیأت مدیره این انجمن ضمن، بیان این مطلب تأکید کرد: کمبود مواد اولیه اصلی صنعت فرآوردههای گوشتی نظیر گوشت مرغ و گوشت قرمز، عدم ثبات قیمت این مواد و سایر مواد مورد نیاز صنعت، برخلاف اهداف نامگذاری سال 1402، در عمل تولیدکنندگان را با دشواریهای بسیاری روبهرو کرده است.
وی افزود: افزایش 200 درصدی قیمت گوشت قرمز در سال 1401 و رسیدن بهای هر کیلو گوشت مرغ تا نزدیکیهای یکصد هزار تومان در عمل هیچگونه ابتکار عملی برای تولیدکنندگان جهت حفظ مشتریانشان باقی نمیگذارد و از اینرو بهتدریج کارخانجات به ورطه تعطیلی موقت و در نهایت دائم میافتند.
فلاحتی تأکید کرد: با توجه به افزایش غیرقابل پیشبینی قیمت مواد اولیه، به ناچار قیمت تمام شده تولیدات این صنعت افزایش پیدا میکند که در این شرایط هم با مقاومت و گاهاً جریمه ارگانهای نظارتی مواجه میشوند که این وضعیت سردرگمیهای بسیاری ایجاد کرده است.
رئیس هیأت مدیره انجمن صنایع فرآوردههای گوشتی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: مهمترین عامل سرانه پایین مصرف فرآوردههای گوشتی در کشور تبلیغات منفی است که نادانسته توسط برخی پزشکان و اساتید دانشگاهها مطرح و از رسانه ملی پخش میشود که همواره در این اظهارات به عدم مصرف فرآوردههای گوشتی تأکید میشود و این در حالی است که تولیدکنندگان عضو انجمن همگی دارای مجوزهای لازم تولید از مراکز نظارتی هستند.
اقتصادسبز آنلاین / اقتصاد سبز آنلاین / اقتصادسبز / اقتصاد سبز / صنایع غذایی / صنعت غذا / کشاورزی / پایگاه خبری صنعت غذا