اقتصاد سبز آنلاین: بستهبندی قارچ و استفاده از مواد اولیه سازگار با آن برای نگهداری از این محصول خوراکی، از ارزش بسیار بالایی برخوردار است و میتواند در حفظ سلامت آن تاثیرگذار باشد.
یک شرکت بستهبندی در هند به منظور سالم ماندن و افزایش ماندگاری قارچهای خوراکی اقدام به تولید فیلمهای رولی کرده است که باعث ماندگاری قارچها بدون یخچال میشود و در مدت 180 روز از نظر محیطی قابل کمپوست است. این فیلمهای میتوانند کنترل دما و فشار را در دست گرفته و تنظیم آن با محیط خارجی را برعهده بگیرند. این امر به عنوان نخستین اصل به یک بستهبندی اصولی کمک کرده و باعث میشود تا قارچها در مدت زمان بیشتری یعنی تا سه برابر بیشتر از حد معمول، بدون ماندن در یخچال سالم، شفاف و تازه باقی بمانند. تغییر رنگ و سیاهی قارچ از مهمترین شرایط نامساعد بستهبندی آن است که به سرعت نمایان شده و اجازه نمیدهد تا مصرف کننده آن را انتخاب کند. از اینرو تولیدکننده مجبور میشود حجم تولیدات خود را در بازههای مختلف زمانی تقسیم کند تا محصولاتش مرجوع نشده و همگی به فروش برسند. این فیلمهای جدید به تولیدکنندگان کمک میکنند تا بتوانند در مدت زمان کوتاهی، تولید بیشتری داشته باشند و حجم بالاتری را برای عرضه به بازار آماده کنند. همچنین از دیگر مزیتهای استفاده از این فیلمها آن است که در کاهش میزان هدر رفتن مواد غذایی کمک کرده و تأثیر قابل توجهی در صرفه جویی زمان و پول خواهند داشت.