جزئیات کم فروشی در محصولات غذایی
جزئیات کم فروشی در محصولات غذایی
اقتصادسبز آنلاین: در نتیجه پایش‌ها از واحدهای تولیدی استان تهران تاکنون، ۳۹ درصد کم‌فروشی در محصولات غذایی و شوینده مشخص شده است.

اقتصادسبز آنلاین: در نتیجه پایش‌ها از واحدهای تولیدی استان تهران تاکنون، ۳۹ درصد کم‌فروشی در محصولات غذایی و شوینده مشخص شده است.

بر اساس اعلام اداره‌کل استاندارد استان تهران، از ابتدای سال تاکنون ۲۲ هزار فرآورده از صنایع محصولات غذایی و شوینده از واحدهای تولیدی استان از نظر کمی مورد بررسی و پایش قرار گرفت و حدود ۳۹ درصد کم‌فروشی در بسته‌بندی فرآورده‌های صنایع غذایی و شوینده احصاء شد.
اداره‌کل استاندارد استان تهران نیز در راستای انجام این مهم، علاوه بر بازرسی و نمونه‌برداری از واحدهای تولیدی، اقدام به خرید و توزین سه‌هزار فرآورده از بازار کرد که در پایان طرح حدود ۳۲ درصد کم‌فروشی در محصولات مشخص شد.

بیشتر بخوانید: صرفه‌جویی در انرژی و پایداری با رطوبت‌گیرهای DryGair

بر این اساس، پرونده متخلفان به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است و برای اجرای هر چه بهتر این طرح، کارگروه ستاد پایش کمیت برای کنترل و نظارت بر کم‌فروشی محصولات در اداره‌کل استاندارد استان تهران تشکیل و جلسات آن به صورت منظم برگزار می‌شود. / مهر