حذف ارز 4200 تومانی نهاده‌‌های دامی در دست بررسی است
حذف ارز 4200 تومانی نهاده‌‌های دامی در دست بررسی است
اقتصادسبز آنلاین: قبول دارم وقتی تفاوت قیمت در محصولی وجود داشته باشد رانت و مشکلات بسیاری به‌همراه دارد و به‌همین جهت حذف ارز 4200 تومانی تأمین نهاده‌های دامی در دست بررسی است.

اقتصادسبز آنلاین: قبول دارم وقتی تفاوت قیمت در محصولی وجود داشته باشد رانت و مشکلات بسیاری به‌همراه دارد و به‌همین جهت حذف ارز 4200 تومانی تأمین نهاده‌های دامی در دست بررسی است.

به گزارش خبرنگار ما، دکتر مرتضی رضایی، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی در جمع خبرنگاران و در پاسخ به پرسش خبرنگار «اقتصادسبز آنلاین» ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: البته حذف ارز 4200 تومانی برای تأمین نهاده‌های دامی موردنیاز تولیدکنندگان نیازمند تأمین 4 برابری نقدینگی موجود خواهد بود و طبیعی است که در گام نخست افزایش قیمت روی محصولات دامی رخ خواهد داد.
وی افزود: طبیعی است در این شرایط باید برای نحوه تخصیص یارانه به مصرف کننده نیز تدبیری اندیشیده شود.
رضایی تأکید کرد: طبیعی است که پذیرفته نباشد در کشوری که 4.2 میلیون تن ذرت وارد شده است، مشکلی در زمینه تأمین نهاده دامی وجود داشته باشد و در اینجا وظیفه وزارت جهادکشاورزی، وزارت صمت و دستگاه‌های نظارتی است که بسیج شده و موضوع و انحرافات را پیگیری کنند.
معاون امور دام جهادکشاورزی گفت:هم اکنون کارگروهی جهت بررسی موضوع در سطح کلان تشکیل شده که ردهرگرم نهاده دامی وارد شده با ارز ۴۲۰۰تومانی را میگیرد تادرصورتی که از سامانه بازارگاه خارج شده باشد پیگیری های لازم را انجام دهد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی اضافه کرد: همچنین تولید شیرخام درسال ٩٢؛ ٨ میلیون و٣٠٠ هزار تن بوده و امسال پیش بینی می‌شود به ١١ میلیون و ٣٠٠هزار تن برسد که با متوسط رشد ۵.۵ درصد همراه بوده است. همچنین تولید گوشت طیور درسال ٩٢ یک میلیون و ٩٧٠ هزار تن بوده و پیش بینی می‌شود امسال به ٢ میلیون و ٧٠٠هزار تن برسد که ۶.۵ درصد رشد داشته است.
وی سرانه مصرف گوشت قرمز را در کشور ١٢ و نیم کیلوگرم، شیر را ١٢۴ کیلوگرم، گوشت مرغ را ٣١ کیلوگرم، تخم مرغ را ١١ کیلو و ٧٢٠ گرم و عسل را یک کیلو و ٣۵٠ گرم عنوان کرد و گفت: سرانه پروتئین حیوانی که به صورت روزانه هر فرد ایرانی مصرف می‌کند با احتساب محصولات شیلاتی ٣۶ و نیم گرم است در حالی توسعه سازمان بهداشت جهانی در این زمینه ٢٩ گرم است.