اقتصادسبز آنلاین: کمپانی Arbiom، یک شرکت کشاورزی-بیوتکنولوژی در حال توسعه، فناوری جدید خود را برای تبدیل چوب به پروتئین جهت کاربردهای خوراک و مواد غذایی، عملیات مداوم و پایدار فناوری تخمیر، طی یک دوره هفت روزه بدون آلودگی یا مشکلات کیفیت محصول، ارایه داده است.
فناوری Arbiom به ضایعات و بقایای چوب این امکان را میدهد تا برای تولید یک ماده غنی از پروتئین پایدار، طبیعی و تغذیهای به نام «SylPro»، یک پروتئین تک سلولی متشکل از میکروارگانیسمهای مخمر غیرفعال خشک شده، که با استفاده از بسترهای چوبی رشد میکنند، دوباره وارد چرخه شوند. این ماده پروتئینی با استفاده از محیطهای مشتق شده از چوب در تخمیر و پردازش نهایی پایین دست، به عنوان یک جایگزین مناسب برای منابع پروتئین گیاهی و حیوانی که امروزه استفاده میشود، قابل تولید خواهد بود.
بیشتر بخوانید: رونمایی از جدیدترین سیستم تصفیه آب آبیاری در اسپانیا
لازم به ذکر است که نه تنها فناوری Arbiom با چوب بهعنوان ماده اولیه متمایز شده است، بلکه میکروارگانیسم آن (نوعی از مخمر Torula) قبلاً برای استفاده در خوراک و برنامههای غذایی نیز تایید شده است. این در حالی است که منابع دیگر پروتئینهای جدید در حال توسعه، مانند حشرات، باکتریها، قارچها و جلبکها، هنوز در مرحله بررسی نظارتی و تاییدیه هستند.