راهکارهای توسعه صادرات صنایع غذایی در «اقتصادسبز» اسفندماه
راهکارهای توسعه صادرات صنایع غذایی در «اقتصادسبز» اسفندماه
اقتصادسبز آنلاین: یکصد و پنجاه و دومین شماره «اقتصادسبز» ویژه اسفندماه حاوی ده‌ها تحلیل و مطالب خواندنی منتشر شد.

اقتصادسبز آنلاین: یکصد و پنجاه و دومین شماره «اقتصادسبز» ویژه اسفندماه حاوی ده‌ها تحلیل و مطالب خواندنی منتشر شد.

«11 پیشنهاد برای توسعه صادرات صنایع غذایی» عنوان سرمقاله این شماره نشریه است که طی آن سردبیر به تحلیل آخرین وضعیت صادرات، آسیب‌شناسی مشکلات و ارائه راهکارهای توسعه صادرات پرداخته است. در بخشی از سرمقاله می‌خوانیم: «… تک‌نرخی شدن ارز بی‌شک مهمترین عامل برای تسهیل روند صادرات صنایع غذایی به‌شمار می‌رود. تجمیع نهادهای تصمیم‌گیر صادرات نظیر گمرک، سازمان حفظ نباتات، استاندارد، وزارت بهداشت، اتاق بازرگانی و… می‌تواند نقش مهمی در هماهنگی امور و تسریع روند صادرات ایفا کند…»
«هفت‌خوان رستم یا همان هفت سفره خودمان» عنوان گزارش اصلی این شماره نشریه است که به قلم توانای یحیی امیری به رشته تحریر درآمده و به حدیث درهم تنیده شدن غذا و تاریخ در شاهنامه و روایات تاریخی پرداخته است.
غلامعلی سلیمانی، مرتضی سلطانی و کاوه زرگران مدیران برگزیده جهادی شدند، تهدیدهای توسعه صادرات صنایع غذایی، گزارش مراسم نخستین کتاب صادرات صنعت غذا در پنجمین جلسه کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران، عوامل مؤثر بر افزایش قیمت فرآورده‌های گوشتی، روغن با پالم یا بدون پالم مسأله این است؟! بررسی بازار تنقلات در امارات متحده عربی، رشد 6/6 درصدی تجارت خارجی زعفران اسپانیا، چشم‌انداز اقتصادی سال 1403، رفتیم فضا چه بخوریم و پپسی‌کو؛ از رونق به رکورد در سال 2023، از اهم مطالب نشریه «اقتصادسبز» به‌شمار می‌رود.

علاقه‌مندان جهت مطالعه منظم این نشریه می‌توانند با شماره تلفن 66560681 تماس حاصل نمائید.

 

اقتصادسبز آنلاین / اقتصاد سبز آنلاین / اقتصادسبز / اقتصاد سبز / صنایع غذایی / صنعت غذا / کشاورزی / پایگاه خبری صنعت غذا