ساخت درپوشی برای تنظیم فشار هنگام مصرف مایعات خوراکی
ساخت درپوشی برای تنظیم فشار هنگام مصرف مایعات خوراکی
اقتصاد‌سبز آنلاین: یکی از شرکت‌های تولیدکننده در بخش تجهیزات بسته‌بندی مواد‌غذایی در استرالیا برای نخستین‌بار اقدام به طراحی و ساخت درپوش‌هایی کرده است که می‌توانند فشار داخلی قوطی و بطرهای نوشیدنی و سایر مایعات خوراکی را هنگام مصرف تنظیم کنند.

اقتصاد‌سبز آنلاین: یکی از شرکت‌های تولیدکننده در بخش تجهیزات بسته‌بندی مواد‌غذایی در استرالیا برای نخستین‌بار اقدام به طراحی و ساخت درپوش‌هایی کرده است که می‌توانند فشار داخلی قوطی و بطرهای نوشیدنی و سایر مایعات خوراکی را هنگام مصرف تنظیم کنند.

در واقع این درپوش‌ها هم سرعت بسته‌شدن درب بطری‌ها را تا دو برابر افزایش می‌دهند و هم میزان ماندگاری مایعات را در حین مصرف بیش از 45 درصد بالا خواهند برد. مایعات خوراکی همانند آبمیوه‌ها، آبلیمو، سرکه، شیر و سایر نوشیدنی‌ها ممکن است در همان ابتدا که درب بطری آن‌ها باز می‌شوند، به‌طور کامل استفاده نشوند و مابقی آن‌ها در یخچال نگهداری خواهند شد. اما مدت نگهداری این مایعات خوراکی در یخچال هم مشخص است و از یه زمانی بیشتر نمی‌ توان آن‌ها را نگه داشت. اما هم‌اکنون این درپوش‌های جدید، هنگامی‌که مصرف کننده از مایعات استفاده می‌کند، میزان فشار داخلی بطری را تنظیم می‌کند و به همان میزان که مایع از بطری کم می‌شود، فشار و دمای داخلی آن هم کم و زیاد خواهد شد. از این‌رو میزان تعادل مایع با دما بسیار بالا می‌رود و آن مایع حتی تا ساعت‌ها در بیرون از یخچال هم سالم باقی می‌ماند. این درپوش‌ها به دلیل نوع طراحی و انعطاف‌پذیری بالایی که دارند، سرعت در باز و بسته کردن بطری را هم تا دو برابر افزایش می‌دهند و از این‌رو نمی‌‌گذارند دمای بیرون تأثیر منفی بر محصول داخل بطری بگذارد. این درپوش‌ها از نوعی پلی‌اتیلن و پلاستیک فشرده صنعتی تولید شدند که هم وزن بسیار سبکی دارند و هم در اندازه و سایزهای مختلف قابل تبدیل هستند.