اقتصادسبز آنلاین: از آنجایی که مصرف کنندگان به خوردن همبرگرهایی با گوشت مصنوعی که ظاهر، طبخ و طعم واقعی دارند، تمایل بیشتری پیدا کردند، یک استارت آپ فناوری غذایی با حمایت «جف بزوس» و «بیل گیتس» از قارچ به عنوان ماده اولیه برای تولید غذاهای جایگزین گوشت استفاده میکند.
کمپانی Nature’s Fynd، مستقر در شیکاگو، 158 میلیون دلار سرمایه از سرمایهگذارانی از جمله بزوس، گیتس و ال گور برای توسعه فعالیت خود جذب کرده است. نانهای صبحانه بدون گوشت و پنیر خامهای بدون لبنیات این شرکت قرار است اواخر امسال وارد قفسههای خواروبارفروشی شود و سایر محصولات بدون گوشت از جمله همبرگر، ناگت بدون مرغ و ماست در دست توسعه هستند. بر اساس گزارش انجمن غذاهای گیاهی (PBFA)، یک گروه تجاری متشکل از بیش از 200 شرکت عضو در بخش غذاهای جایگزین در سال 2020 میلادی فعالیت خود را آغاز کرد و فروش خردهفروشی ایالات متحده امریکا را 27 درصد افزایش داد و ارزش کل بازار را به 7 میلیارد دلار رساند. در همین حال، به گفته شرکت تحقیقاتی NPD Group، محمولههای محصولات پروتئین مصنوعی و گیاهی از توزیعکنندگان خدمات غذایی به رستورانهای تجاری در ماه آوریل سال 2021 میلادی نسبت به مدت مشابه سال قبل آن حدود 60 درصد افزایش یافت.
بیشتر بخوانید: استفاده از نشانههای جغرافیایی برای طراحی بستههای میوه
این در حالی است که پیشبینی میشود که تا سال 2040 میلادی، محصولات بر پایه گیاهی و به نوعی مصنوعی با مواداولیه جایگزین سالم و طبیعی که در عین حال فرآوری شده نیز هستند، حدود 60 درصد از سهم بازار فروش جهانی گوشت را به خود اختصاص دهند.