اقتصاد سبز آنلاین: دانشگاه فنی دهلی نو برای نخستین بار اقدام به طراحی و ساخت یک بسته چای کیسهای کرده است که تاریخ انقضایی ندارد و اجازه نمی دهد که چای در آن خراب شده یا فاسد شود.
در واقع چای کیسهای با قرار گرفتن در این بستههای جدید، دیگر تاریخ انقضایی نخواهند داشت و مصرف کنندگان در هر شرایط محیطی تا همیشه میتوانند این بستههای چای کیسهای را نگاه داشته و از آنها استفاده کنند. این بستههای مدرن از ترکیب پنبه ابریشم، پلاستیک بازیافتی و نوعی کاغذ خوراکی تولید شدهاند که میتوانند انواع چای کیسه ای را در طولانی مدت سالم نگاه دارند. البته چای کیسهای در این بستهها هم به شکل سیر طراحی شده و روکش آن به نوعی پیچیده شده که بتواند اثرات محیطی بستهبندی خود را دریافت کند و درنتیجه در طولانی مدت سلامت و تازه باقی بماند. این در حالی است که این بسته تنها در مرحله نخست برای نگهداری از چای کیسهای طراحی شده و امکان دارد با گذر زمان بستههایی برای چای تازه سیاه و سبز نیز طراحی و تولید شوند. استفاده از این نوع بستهبندی مدرن و کارآمد میتواند به ماندگاری مواد غذایی و خوراکی کمک چشمگیری کند و از هدر رفتن این نوع مواد خوراکی در اثر گذر زمان هم جلوگیری به عمل آورد. بنابراین هم در مصرف موادغذایی صرفهجویی میشود وهم هزینههای تهیه آنها برای خانوار کاهش قابل توجهی پیدا میکند.