اقتصادسبز آنلاین: یکی از شرکتهای تولیدکننده تجهیزات بستهبندی در بریتانیا به تازگی دربهایی را تولید کرده است که تنها برای بستههای کیسهای ایستاده مواد غذایی و خوراکی مورد استفاده قرار میگیرد.
در داخل این دربها، کیسههای کوچک حاوی حبابهای فشار قرار میگیرد که میتواند دما و فشار داخل کیسهها را کنترل کند. هنگامیکه مواد غذایی و خوراکی درون کیسهها قرار میگیرند و این دربها روی آنها بسته میشوند، حبابها فشار را تنظیم کرده و اجازه ورود هوای اضافه به داخل بسته را نمیدهند. این امر موجب میشود محصولات با حفظ کیفیت و خواص اولیه تا مدت زمان بسیار طولانیتری سالم بمانند و در هر زمان بتوان بهراحتی از آنها استفاده کرد.
بیشتر بخوانید: ژنراتور HPGen، یک جایگزین پایدار برای تولید پراکسید هیدروژن
همچنین اگر چندینبار این بستهها باز و بسته شوند، این دربهای حباب همچنان فعال میمانند و به تنظیم دما و فشار داخل بسته بندی میپردازند. به همین دلیل ماندگاری این حبابها دائمی بوده و در هیچ شرایطی خواص خود را از دست نمی دهند. همین امر سبب میشود پس از مصرف موادغذایی داخل کیسهها، کاربران بتوانند برای نگهداری سایر مواد غذایی نیز از این کیسهها استفاده کنند. چرا که این نوع بستهبندی هیچگونه فشاری را به محیط زیست وارد نمی کند و هیچ ضرری نیز برای بدن انسانها ندارد. بنابراین میتوان از این دربهای مدرن در تولیدات انبوه انواع موادغذایی و خوراکی استفاده کد و از مزایای آن بهرهمند شد.