طراحی دستگاهی برای تولید روکش نانو مواد غذایی
طراحی دستگاهی برای تولید روکش نانو مواد غذایی
اقتصاد سبز آنلاین: محققان کانادایی اخیرا دستگاهی را برای تولید انواع روکش‌های نانو به‌منظور افزایش تازگی، طراوت و عمر مفید انواع مواد غذایی، میوه و سبزیجات و همچنین جهت نگهداری هرچه بیشتر آنها در یخچال طراحی و تولید کرده‌اند.

اقتصاد سبز آنلاین: محققان کانادایی اخیرا دستگاهی را برای تولید انواع روکش‌های نانو به‌منظور افزایش تازگی، طراوت و عمر مفید انواع مواد غذایی، میوه و سبزیجات و همچنین جهت نگهداری هرچه بیشتر آنها در یخچال طراحی و تولید کرده‌اند.

به گفته یکی از محققان این روکش جدید، ترکیب نانوی خوراکی بر روی سطح مواد غذایی، میوه جات و سبزیجات به‌گونه‌ای رفتار می‌کند که گویی یک انرژی و جان تازه به آنها داده می‌شود و درنهایت مواد غذایی بدون هیچ تغییر فرمولی عمر مضاعف به‌دست می‌آورند و مدت زمان بیشتری تازه باقی خواهند ماند. این روکش که برای بسته‌بندی موادغذایی بسیار مفید است، دارای یک ترکیب اکسیدانی است که می‌تواند خوردگی در میوه و سبزیجات را به حداقل میزان ممکن برساند و میزان نیتروژن در آنها را حفظ کند. از این‌رو مواد‌غذایی با طول عمر بیشتری تازه خواهند ماند و مصرف‌کنندگان می توانند از سلامت آنها اطمینان خاطر داشته باشند. برای تولید این روکش نیاز به دستگاه اختصاصی بود تا بتواند فرآیند تولید را با تخصص و دقت بالا انجام دهد که سرانجام محققان کانادایی موفق به اجرای این پروژه بزرگ شدند. این دستگاه دارای لوله‌های منعطف پلیمری است که می تواند این روکش‌ها را با ظرافت بالا طراحی و تولید کند. همچنین محققان این تکنولوژی جدید از تولید نانوکپسول‌های خوراکی نیز به‌منظور بسته‌بندی انواع مواد غذایی سرد و گرم در آینده‌ای نزدیک خبر داده‌اند.