طرح ملی نظارت‌های بهداشتی بر محصولات پروتئینی در نوروز و ماه رمضان با شدت اجرا می‌شود
طرح ملی نظارت‌های بهداشتی بر محصولات پروتئینی در نوروز و ماه رمضان با شدت اجرا می‌شود
اقتصادسبز آنلاین: رییس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: طرح ملی تشدید نظارت‌های بهداشتی بر محصولات پروتئینی با منشا خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان...

اقتصادسبز آنلاین: رییس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: طرح ملی تشدید نظارت‌های بهداشتی بر محصولات پروتئینی با منشا خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان با دقت و شدت به منظور تامین سلامت جامعه اجرا می‌شود.

سیدمحمد آقامیری، رییس سازمان دامپزشکی کشور، امروز یکشنبه در نشست خبری با بیان این مطلب گفت: این طرح از ۱۳ اسفند در سراسر کشور به اجرا درآمده است و تشدید نظارت‌های بهداشتی این سازمان تا پایان عید فطر ادامه می‌یابد.
وی افزود: در سال جدید هم مانند سال گذشته، از دوم عید کشتارگاه‌های دام و طیور فعالیت خود را آغاز کرده و در ایام تعطیلات همچنان فعال خواهند بود تا گوشت قرمز و گوشت مرغ به دست مردم برسد.
آقامیری اضافه کرد: نظارت‌های بهداشتی بر عهده سازمان دامپزشکی است و ناظران شرعی نیز در این ایام پای کار خواهند بود.
وی با اشاره به عملکرد طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی بر محصولات پروتئینی با منشا خام دامی خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۰ با افزایش ۴۰ تا ۴۲ درصدی نظارت‌های بهداشتی در طرح نوروزی، نزدیک به ۷۰۰ تن گوشت مرغ از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: سال گذشته همچنین با اجرای طرح نظارت بهداشتی در نوروز، عرضه ۲۴۰ تن گوشت قرمز را متوقف کردیم که بخشی از آن معدوم و بخش دیگر به واحدهای صنایع گوشت تحویل داده شد. / پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی