عباس محمدی فخار بازرس اصلی انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران شد
عباس محمدی فخار بازرس اصلی انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران شد
اقتصادسبز آنلاین: جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران با حضور نمایندگان 44 شرکت عضو در روز پنج‌شنبه 4 خردادماه تشکیل شد و صورت‌های مالی انجمن برای عملکرد سال 1401، بودجه پیشنهادی هیأت مدیره برای سال 1402 و میزان حق عضویت اعضاء در سال 1402 جزو مصوبات این مجمع به‌شمار می‌رود.

اقتصادسبز آنلاین: جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران با حضور نمایندگان 44 شرکت عضو در روز پنج‌شنبه 4 خردادماه تشکیل شد و صورت‌های مالی انجمن برای عملکرد سال 1401، بودجه پیشنهادی هیأت مدیره برای سال 1402 و میزان حق عضویت اعضاء در سال 1402 جزو مصوبات این مجمع به‌شمار می‌رود.

بر پایه این گزارش جهت انتخاب بازرس انجمن در سال 1402 رأی‌گیری به عمل آمد و عباس محمدی فخار مدیرعامل شرکت آرش پروتئین به عنوان بازرس اصلی و آقای میرزایی مدیرعامل شرکت شایان گل به عنوان بازرس علی‌البدل برای مدت یک‌سال انتخاب شدند.