اقتصادسبز آنلاین: قیمتگذاری غیرواقعی محصولات صنایع غذایی به سلامت جامعه لطمه وارد میکند.
به گزارش خبرنگار ما، محمد میررضوی، دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران در جلسه کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق تهران ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: تنماهی در حالی مشمول قیمتگذاری دستوری شده که قیمت ماهی 50 درصد و هزینه بستهبندی، دستمزد و حمل و نقل افزایش چشمگیری یافته و طبیعی است در این شرایط سلامت جامعه مورد تهدید قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه متولیان به حرف تولیدکنندگان توجهی نمیکنند، تصریح کرد: واحدی که سالهاست برندسازی کرده به هیچوجه با حرکتی برند خود را تهدید نمیکند، اما متولیان باید بهگونهای عمل کنند که با قیمتگذاری دستوری انگیزه تخلف را در واحدهای نوظهور نیز از بین ببرند.