مزیت‌‌های محصولات کشاورزی ایران با توجه به اقلیم چهارفصل
مزیت‌‌های محصولات کشاورزی ایران با توجه به اقلیم چهارفصل
اقتصادسبز آنلاین: علی شریعتی مقدم رییس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران در اجلاس (ICC(Internatinal Chamber of Commerce با حضور نمایندگان اتاق‌های بین المللی در مورد امنیت غذایی، توریست کشاورزی، برنامه‌های مقابله با فقر جهانی، با حضور کشورهای مختلف بر مزیت‌ها مختلف و تنوع ...

اقتصادسبز آنلاین: علی شریعتی مقدم رییس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران در اجلاس (ICC(Internatinal Chamber of Commerce با حضور نمایندگان اتاق‌های بین المللی در مورد امنیت غذایی، توریست کشاورزی، برنامه‌های مقابله با فقر جهانی، با حضور کشورهای مختلف بر مزیت‌ها مختلف و تنوع (بدلیل چهار فصل بودن اقلیم مناطق کشور) و طبیعی و مردمی بودن تولید محصولات کشاورزی ایران تأکید نمود.

به گزارش خبرنگار ما،‌ وی همچنین در مورد حرکت کشاورزی ایران از سنتی / معیشتی و تولید محور، بر کشاورزی تجاری مبتنی بر ارتقاء زنجیره‌های ارزش، استفاده از BDS‌ها، تولید مبتنی بر قرارداد توسط شرکت‌های خصوصی پیشرو صادراتی و صنایع تبدیلی اشاره نمود .
علی شریعتی مقدم در این نشست مجازی اضافه نمود: کشاورزی ایران با لطف الهی و به پشتوانه تلاش آحاد تو‌لیدکنندگان در سال گذشته رشد ۷٪ را تجربه کرده که با در نظر گرفتن محدودیت‌های مختلف بسیار قابل توجه می باشد.
تولید کنندگان کوچک و متوسط ایرانی از طریق شبکه سازی و فعالیت مستمر ارتقاء بهداشت، کیفیت و راندمان تولید، استاندارد سازی و ارتقاء کیفیت بخصوص در محصولاتی مانند پسته، کشمش، خرما، زعفران، گیاهان دارویی و صنایع غذایی مختلف بدنبال توسعه بازار و‌به ویژه صادرات با شرکای تجاری توانمند و قابل اعتماد در سراسر جهان هستند . هنچنین جذب گردشگران کشاورزی به شناخت ظرفیت‌ها و زیبایی‌های این بخش و توسعه کشاورزی مبتنی بر فرهنگ غنی و تاریخی ایران مورد تأکید و در حال برنامه ریزی است.
کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته ایران علاقه مندی خود را برای ارائه توانمندی‌های بخش خصوصی ایران در فرصت کامل‌تری خواستار شد که مورد موافقت قرار گرفت .
در این جلسه که به صورت ویدئو کنفرانس توسط آقای Andrea Petrini از اتاق بازرگانی بین المللی که مقر آن در پاریس است هدایت می‌شد، آقای پترینی بر نقش مؤسسات بین المللی نظیر FAO و WFP و نهادهای زیر مجموعه سازمان ملل متحد در مشارکت بخش خصوصی و جذب بنگاههای کوچک و متوسط و شرکت‌های بزرگتر در راستای تسهیل تجارت در حوزه کشاورزی و همچنین نیاز کشورها به اشتراک گذاری دانش از طریق کمیته‌های ملی با FAO و WFP اشاره نمود .
علی شریعتی مقدم در جهت حفظ میراث فرهنگی و شرایط اقلیمی، جنبه‌های زیست محیطی در راستای تحقق برنامه‌های توسعه پایدار کشاورزی به اقدامات ایران در ثبت GI و GIAS برای محصولات مختلف در پروژه Product Economic Identity توسط ایران که اتاق بازرگانی نیز در آن نقش جدی دارد، اشاره نمود و از ارتباطات و همکاری‌ها و حمایت‌های بین‌المللی با محوریت ICC در این حوزه استقبال نمود .
شریعتی مقدم به نمایندگی از ریاست کمیته ایرانی اتاق بین المللی (‌دکتر محمد خزایی‌) در این جلسه شرکت نموده بود.