مصرف آرد با آزادسازی نرخ حداقل ۲۵ درصد کاهش می‌یابد
مصرف آرد با آزادسازی نرخ حداقل ۲۵ درصد کاهش می‌یابد
اقتصادسبز آنلاین: رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که با آزادسازی نرخ آرد و نان، مصرف آرد واحد‌های خبازی حداقل ۲۵ درصد کاهش یابد.

اقتصادسبز آنلاین: رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که با آزادسازی نرخ آرد و نان، مصرف آرد واحد‌های خبازی حداقل ۲۵ درصد کاهش یابد.

عطااللّه هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار سالانه ۱۰ تا ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندم موردنیاز واحدهای خبازی است که با آزادسازی نرخ آرد و نان، میزان مصرف گندم کاهش چشمگیری خواهد داشت.
به گفته او، با آزادسازی نرخ آرد و نان، آرد با قیمت تمام شده در اختیار واحدهای خبازی قرار می گیرد که با این وجود دیگر قاچاق صرفه اقتصادی ندارد.
هاشمی با بیان اینکه هوشمندسازی واحدهای خبازی تاثیر چندانی در کاهش مصرف آرد ندارد، افزود: با آزادسازی نرخ آرد و نان، آرد به قیمت تمام شده در اختیار نانوایان و مصرف کنندگان قرار می گیرد و در مقابل دولت باید به اقشار آسیب پذیر یارانه را پرداخت کند.
رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: برآوردها حاکی از آن است که با آزادسازی نرخ آرد و نان حداقل ۲۵ درصد مصرف آرد واحدهای خبازی کاهش یابد. / باشگاه خبرنگاران جوان

 

اقتصادسبز آنلاین / اقتصاد سبز آنلاین / اقتصادسبز / اقتصاد سبز / صنایع غذایی / صنعت غذا / کشاورزی / پایگاه خبری صنعت غذا