«مک‌دونالد» برگر گیاهی خود را ماه آینده عرضه می‌کند
«مک‌دونالد» برگر گیاهی خود را ماه آینده عرضه می‌کند
اقتصاد سبز آنلاین: کمپانی «مک دونالد» برگر گیاهی McPlant را که به عنوان بخشی از مشارکت خود با Beyond Meat ساخته شده است، در 8 رستوران ایالات متحده آمریکا در ماه آینده میلادی آزمایش خواهد کرد.

اقتصاد سبز آنلاین: کمپانی «مک دونالد» برگر گیاهی McPlant را که به عنوان بخشی از مشارکت خود با Beyond Meat ساخته شده است، در 8 رستوران ایالات متحده آمریکا در ماه آینده میلادی آزمایش خواهد کرد.

با وجود آنکه رستوران‌‌های زنجیره‌ ای دیگر، خیلی زودتر محصولات گوشتی گیاهی را در منوی خود عرضه کرده اند، اما «مک‌ دونالد» رویکرد محتاطانه ‌تری در پیش گرفته است. این غول فست فود در حال حاضر فروش برگر McPlant را در برخی بازارهای بین‌المللی از جمله سوئد، دانمارک، اتریش، هلند و بریتانیا آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: ضرورت جایگزینی پلکانی آفت‌کش‌های نسل جدید با سموم پرخطر

این آزمایش آخرین گام در مسیر محتاطانه «مک دونالد» برای افزودن گوشت گیاهی به منوی خود است. این شرکت وقت خود را صرف کرده است تا در مورد طول عمر جایگزین‌های گوشت و تقاضای مصرف کنندگان اطلاعات بیشتری کسب کند. به گفته «مک ‌دونالد»، مواد تشکیل دهنده این برگر گیاهی بدون گوشت شامل نخود، برنج و سیب‌زمینی است و برگر مک‌پلانت شامل سس مایونز و پنیر تکه‌‌ای آمریکایی است و به گفته «مک‌ دونالد» به همان شکل کبابی پخته می‌ شود. این شرکت گفت که آزمایش محدود آن قرار است به این زنجیره کمک کند تا تاثیر معرفی یک همبرگر گیاهی بر عملکرد خود را بررسی نماید. آیتم‌‌های منوی جدید، به آشپزخانه‌ها پیچیدگی بیشتری می ‌بخشند و بحران نیروی کار در سراسر کشور این موضوع را تشدید کرده است.