اقتصادسبز آنلاین: یکصدوچهل و یکمین شماره «اقتصادسبز» ویژه فروردینماه 1402 حاوی دهها تحلیل و مطلب خواندنی منتشر شد.
به گزارش خبرنگار ما، «تولید زیربار سنگین اقتصاد دستوری» عنوان سرمقاله این شماره نشریه است که به آخرین وضعیت تولید در سال 1401، آنالیز مشکلات و پیشبینیهای سال 1402 پرداخته است.
«اولینهایِ اولین نمایشگاه میوه و سبزیجات؛ گوجهفرنگی سیاه؟!» عنوان گزارش اصلی این شماره نشریه و کاری از گروه گزارش اقتصادسبز با قلم توانای یحیی امیری است که موشکافانه خواننده را به بازدید از نخستین نمایشگاه میوه و سبزیجات میبرد.
گفتوگو با غلامعلی سلیمانی، بنیانگذار سولیکو (کاله) با عنوان «بلاتکلیفی تولیدکنندگان»، مصاحبه با مرتضی سلطانی، خالق هلدینگ «زر» با عنوان «روایت عشق به تولید، از ماکارونی تا خودرو»، گفتوگو با محمداسماعیل قدس، رئیس هیأت مدیره کدبانو (دلپذیر) با تیتر «اقتصاد آزادم آرزوست»، گفتوگو با مظفر عبدالله، بنیانگذار شرکت روژین تاک با تیتر «تولیدکنندگان، سربازان خط مقدم اقتصاد»، مصاحبه با جمال رازقی جهرمی، رئیس اتاق شیراز با تیتر «توهمزدایی، نیاز امروز اقتصاد» و مصاحبه با ابوالحسن خلیلی، رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی روغن نباتی ایران با عنوان «از تعادل خارج شدن لنگرگاه اقتصاد» از مصاحبههای مهم این شماره نشریه بهشمار میرود.
گزارشی با عنوان «جرم انگاری هجمه به صنعت غذا» به قلم مریم حقبیان که به بررسی آنچه بر برندهای صنعت غذا در سال 1401 گذشته پرداخته است از مطالب مهم این شماره بهشمار میرود که بهطور جامع به بررسی و کالبدشکافی انگیزههای هجمه به صنعت غذا پرداخته است.
گفتوگو با مهندس جمال حسینزاده، دبیر انجمن صنایع فرآوردههای گوشتی با تیتر «تلاش برای تأمین سرمایه در گردش و خروج از فهرست کالاهای آسیبرسان»، مصاحبه با پروفسور عظیم فضلیپور با تیتر «خشم روانشناختی باعث سقوط برند است»، گفتوگو با محسن احتشام، مدیرعامل شرکت تروند زعفران قائن با عنوان «زعفران آئین من است»، گفتوگو با مهندس علی موحد، دبیرکل سابق کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران با عنوان «ضرورت تنظیم و تدوین استراتژی توسعه اقتصادی در کشور»، گفتوگو با مهندس علیرضا مروتپور، دبیر انجمن نانهای صنعتی و ماشینی کشور با عنوان «تولید نان پشت دیوار بیعدالتی»، گفتوگو با مهدی کریمی تفرشی، رئیس هیأت مدیره مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها با تیتر «اقتصاد ایران در جنگ جهانی سوم، مصاحبه با مسعود رسولی، دبیر انجمن صنعت بستهبندی گوشت و مواد پروتئینی با تیتر «حمایت از واحدهای بستهبندی مواد پروتئینی با تخصیص یارانه»، گفتوگو با مهندس مصطفی عبداللهی، مدیرعامل شرکت فرآوردههای گوشتی «رباط» با تیتر قوانین و سیاستگذاریهای خلقالساعه؛ تهدیدکننده تولید و گفتوگو با دکتر کوروش جعفریان، فوق تخصص تغذیه و رژیم درمانی با تیتر «عرضه سیستمی و هلدینگی آجیل، جایگزین فروش فلهای شود از دیگر مصاحبههای این نشریه بهشمار میرود.
«فرمول جادویی پیشگیری از چاقی نوروزی» عنوان مطلب خواندنی دیگر نشریه به قلم نوشین جمشیدی، رژیم درمانگر و کارشناس تغذیه است که به تغذیه در نوروز و توصیههای کاربردی آن اشاره داشته است.
فصل آرد و فرآوردههای غلات، فصل پروپیمان این شماره است که به آخرین وضعیت تولید غلات جهان و مباحثی از قبیل سهمیهبندی گندم، آزادسازی آرد و اقتصاد دستوری در این بخش پرداخته است.
از سایه 90 ساله «داور» تا نفس بریده صنعت قند و شکر، دل بخوریم یا جگر، جدول زمانبندی نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر، اپلیکیشنهای کشاورزی و صنایع غذایی، آشپزی در توکیو و دنیای نمایشگاهها از دیگر مطالب این نشریه متنوع بهشمار میرود.
علاقهمندان جهت مطالعه منظم این نشریه وزین میتوانند با شماره تلفن 66560681 تماس حاصل نمائید.