اقتصادسبز آنلاین: دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات از کاهش ۳۰ درصدی تولید شیرینی و شکلات بستهبندی در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد.
به گزارش خبرنگار ما، جمشید مغازهای، دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات، با بیان اینکه احتمال آلوده بودن شیرینی و شکلات بسته بندی به ویروس کرونا وجود ندارد، اظهار کرد: بخش اعظمی از ماشینآلات تولید شیرینی و شکلات بستهبندی اتوماتیک است و در محیط سرپوشیده تولید میشود.
وی با بیان اینکه کارخانجات تولیدی بعد از ۱۶ فروردین با رعایت نکات بهداشتی، کنترل و ضدعفونی کارخانجات و اتخاذ تمهیدات لازم شروع به فعالیت کردند، از کاهش تقاضای شیرینی و شکلات خبر داد.
به گفته دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات کارخانجات این بخش ظرفیت تولیدشان را ۳۰ درصد کاهش دادند که علت این کاهش علاوه بر کاهش مصرف، تحت تاثیر تعطیلی واحدها در نوروز و رعایت شرایط شیوع ویروس کرونا هم بوده است.
به گزارش اقتصادسبز آنلاین، شیوع ویروس کرونا و کم شدن رفتوآمدها برای پیشگیری در ماه پایانی سال که عمدتاً روزهای پررونقی برای کسب وکارهای خرد و کارگران فصلی است، باعث شده فعالان تجاری، اصناف مختلف و کارگران دچار آسیبهای جدی شوند؛ بهطوریکه براساس گزارش دفتر امور اقتصادی و سیاستهای تجاری وزارت صمت در روزهای پایانی سال گذشته بخشهای مختلف اقتصادی بین ۳۵ تا ۱۰۰ درصد کاهش تقاضا داشتند و بیشترین آسیب هم مربوط به خدمات گردشگری و باشگاههای ورزشی بوده که تقاضای آنها در اسفندماه به صفر رسیده بود. همچنین بر اساس این گزارش در اسفند ماه تقاضای آجیل و خشکبار و شیرینی و شکلات به ترتیب ۸۰ و ۷۰ درصد کمتر شده بود. / ایسنا