اقتصادسبز آنلاین: نرخ بیکاری در صنعت رستورانداری جهان در ماه سپتامبر سال جاری میلادی به 7 درصد کاهش یافت، در حالی که موسسات خدمات غذایی و نوشیدنی نزدیک به 120 هزار شغل جدید در طول ماه ایجاد کردند.
به همین دلیل مدیران برندهای فست فود و خدمات سریع از «برگر کینگ» و «مک دونالد» گرفته تا «تاکو بِل» گفته اند که کمبود کارگر باعث می شود رستورانها ساعات کاری و در برخی موارد حجم منو خود را کاهش دهند. در واقع می توان گفت که رستورانهای خدمات سریع و فست فود در حل مشکلات کارگری خود با مشکلات متعددی روبه رو هستند. فشارها در طول سال افزایش یافته است؛ 78 درصد از اپراتورهای رستوران در نظرسنجی انجمن ملی رستورانهای آمریکایی در ماه ژوئن سال جاری گفته اند که جذب و حفظ کارمندان، اصلی ترین چالش آنها بود؛ در حالیکه در ژانویه سال جاری میلادی، تنها 8 درصد گفتند که این چالش اصلی آنها بوده است.
بیشتر بخوانید: توسعه فناوری فیبر قالبگیری در بستهبندی موادغذایی
رستورانها به روشهای مختلف، از کاهش ساعات کار گرفته تا ارائه مزایای بهتر، به دنبال جذب و حفظ کارگران هستند. دستمزدها نیز افزایش یافت، به طوری که کارگران رستوران برای نخستینبار در تابستان امسال دستمزدهای بیش از 15 دلار در ساعت را دریافت کردند. با این حال، بسیاری از رستورانها برای استخدام و حفظ کارگران در بخشی که معمولا به دلیل گردش مالی بالا شناخته میشود، با مشکل مواجه شدهاند.