اقتصادسبز آنلاین: مدیرعامل گل آرد زاگرس گفت که عدم تخصیص گندم کیفی و با خواص رئولوژیکی بالا بر روی کلیه محصولات تولیدی تأثیر مستقیم گذاشته است.
مهندس بهادر هادیزاده، مدیرعامل گل آرد زاگرس با بیان اینکه یکسری از گندمهای ارسالی از سیلوهای سایر مناطق استان با اصول و پارامترهای کیفی و استاندارد مطابقت ندارند گفت: ما به ناچار مجبور به تحویل این گندمهاگ هستیم، که این موضوع مدیریت کنترل کیفیت محصول نهایی (آرد استحصالی) را با مشکل همراه خواهد کرد.
مدیرعامل گل آرد زاگرس گفت: استان زنجان در تولید گندم ظاهرا خودکفا است درحالی که به لحاظ گندم کیفی، این استان عملاً خودکفا نیست و باید گندم باکیفیت، یا از سایر نقاط کشور یا از محل گندمهای وارداتی به زنجان تخصیص داده شود.
هادیزاده ادامه داد: علیرغم ورود گندم خارجی به کشور پس از سالها، متاسفانه میزان گندم خارجی تخصیصی به استان زنجان محدود بوده است و از دیماه سال گذشته نیز حوالهای صادر نشده است.
وی با تأکید بر اینکه تخصیص گندم مطلوب به استان زنجان برای اختلاط کیفی، بسیار ضروری است، تصریح کرد: با توجه به اینکه گندمهای بومی استان زنجان اکثرا درصد گلوتن و ایندکسهای آن از حد متوسط پایینتر است برای جلب رضایت نانوایان و تولید آرد با کیفیت یکنواخت نیاز به اختلاط احساس میشود.
مدیرعامل کارخانه گل آرد زاگرس تاکید کرد: تنها ۳۰ درصد از فرآیند استحصال آرد، متأثر از تجهیزات آسیابانی است و ۷۰ درصد از کیفیت آرد به کیفیت گندم (گلوتن و ایندکس بالا) مربوط میشود بنابراین باتوجه به نقش اساسی ماده اولیه گندم در کیفیت آرد، ضروری است که به موضوع تخصیص گندم کیفی به کارخانههای آرد، توجه شود.
وی با بیان اینکه دغدغه اصلی ما در استان زنجان دسترسی به گندم کیفی است، خاطرنشان کرد: در مواقعی از سال صرفاً گندم بومی استان را در اختیار داریم که متأسفانه با توجه نوع کیفی گندمها، که غالباً بهصورت دیم کشت میشوند و جنس آن نرم است تولید آرد کیفی عملاً میسر نخواهد کرد.
البته ما همواره سعی کردیم در فصل خرید تضمینی گندم، با پرداخت هزینههای جانبی در جهت تشویق گندمکاران برای تحویل گندم کیفی، کیفیت گندمهای ارسالی به سیلوی کارخانه را مدیریت کنیم.
هادیزاده ادامه داد: کارخانه گل آرد زاگرس با برخورداری از توان تولید بالا و تجهیزات به روز و کامل تولید و آزمایشگاه و همچنین فعال بودن واحد R&D ، قادر به تولید میزان قابل توجهی از آردهای صنف و صنعت به صورت تخصصی است اما باتوجه به شرایطی که ذکر شد، فروش آرد صنف و صنعت به میزان چشمگیری کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت گل آرد زاگرس با بیان اینکه ما با استفاده از پیشرفتهترین ماشینآلات و با به رهگیری از تکنولوژی روز، تلاش میکنیم آردی با کیفیت مطلوب و مطابق خواسته مشتریانمان تولید و عرضه کنیم اظهار کرد: ارتقای سطح آموزش پرسنل در راستای افزایش کیفیت محصولات با استقرار سیستمهای نوین مدیریت کیفی، از جمله اقداماتی است که شرکت گل آرد زاگرس در جهت بهبود کیفیت محصولات تولیدی و حفظ رضایتمندی مشتری به کار میگیرد.
کیفیت یکنواخت، رمز ماندگاری مشتری است
هادیزاده خاطر نشان کرد: یکی از اصول مهمی که همواره سرلوحه کارمان در آسیابانی بوده، حفظ یکنواختی آرد است، همیشه سعی کرده ایم ثبات کیفیت آردمان حفظ شود و به این دلیل است که مشتریان سالها است گل آرد زاگرس را انتخاب میکنند.
آغاز به کار فاز دوم سیلو در فصل خرید گندم
گفتنی است فاز دوم ذخیرهسازی کارخانه گل آرد زاگرس با حضور جمعی از مسئولین رده بالای کشوری و استانی در تابستان سال گذشته کلنگزنی شد و امید است با تلاشهای مدیریت مجموعه در اوایل مردادماه سالجاری فاز دوم افتتاح شود که میتواند نقش قابل توجهی درسیستم ذخیره سازی گندم شهر سلطانیه و استان زنجان داشته باشد.
همچنین این واحد برتر آسیابانی از سیلوی بتنی با ظرفیت ۳۵ هزار تن برخوردار بود که همواره نقش مهمی و استراتژیکی را در ذخیره سازی و انباشت گندمهای استان زنجان ایفا میکند.
بهادرهادیزاده مدیرعامل کارخانه «گل آرد زاگرس» معتقد است که باید همواره با بهکارگیری رویکرد جدید مدیریتی به دنبال تحقق توسعه و پیشرفت در صنعت متبوع خود باشیم از همینرو تاکنون نیز توانستهایم با استفاده از تکنولوژی، دانش و تجربه محصولات با کیفیتی را تولید و به بازار عرضه کنیم.
اقتصادسبز آنلاین / اقتصاد سبز آنلاین / اقتصادسبز / اقتصاد سبز / صنایع غذایی / صنعت غذا / کشاورزی / پایگاه خبری صنعت غذا