۳۰ درصد غذای ایرانی‌ها تبدیل به ضایعات می‌شود
۳۰ درصد غذای ایرانی‌ها تبدیل به ضایعات می‌شود
اقتصادسبز آنلاین: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: حدود ۳۰ درصد مواد‌غذایی مصرفی در کشور تبدیل به ضایعات می‌شود.

اقتصادسبز آنلاین: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: حدود ۳۰ درصد مواد‌غذایی مصرفی در کشور تبدیل به ضایعات می‌شود.

به گزارش خبرنگار ما، زهرا عبدالهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: بر اساس گزارش FAO در سال ۲۰۲۰ بیش از ۲ میلیارد نفر در جهان به غذای ایمن، سالم، مغذی و کافی دسترسی منظم ندارند.
وی با اشاره به اینکه ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود ۱.۳ میلیارد تن بر آورد شده است، ادامه داد: این ضایعات معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای ۲ میلیارد نفر در هر سال محسوب می‌شود.
عبدالهی تصریح کرد: در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود ۳۰ درصد تخمین زده شده است.
وی تاکید کرد: اطلاع رسانی و برنامه‌های آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی بویژه در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ می‌تواند نقش مؤثری در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ داشته باشد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: به مناسبت روز جهانی غذا که مصادف با ۲۴ مهر است مانند هر سال اقدامات نمادین در جهت آموزش و اطلاع رسانی برپا می‌شود و امسال نیز با توجه به شرایط کرونا اقدامات اطلاع رسانی از طریق رسانه‌های جمعی با شعار «همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا» مورد تاکید است. / مهر