اقتصادسبز آنلاین: یک دانشجوی بریتانیایی پس از انجام تحقیقات و آزمایشهای گوناگون موفق به طراحی و تولید یک سنسور نانو بستهبندی شده است که این سنسور میتواند در تنظیم دما و فشار در بستهبندی انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد.
این تکنولوژی جدید که از آن به عنوان یک تکنیک فوق مدرن یاد میکنند، به مانیتور کردن فشار و گاز در داخل بستهبندیهای مواد غذایی و خوراکی کمک بسزایی میکند و از این رو میتواند ماندگاری محصولات را تا بیش از سه برابر افزایش دهد. مدت زمانی که تاکنون هیچ تکنولوژی به آن دست نیافته است. بنابراین کارآیی این نانو بستهبندی به اندازهای بالاست که بسیاری از کارخانههای تولیدکننده میتوانند با استفاده از آن به رشد کیفیت محصولات و افزایش حجم صادرات خود دست پیدا کنند.
بیشتر بخوانید: کشف ژنی که باعث رشد میوهها میشود
سنسور نانو بستهبندی دارای یک سیستم مرکزی کنترل شونده است که میتواند فشار و دما را به صورت یکسان در بستههای موادغذایی حفظ کند و موجب تازگی محصولات در مدت زمان بیشتری شود. این در حالی است که سیستم مرکزی این نانو سنسور با توجه به نوع مواد غذایی میتواند میزان دما و فشاری که مورد نیاز است را بررسی کرده و به صورت خودکار درجه آنها را تنظیم نماید. از اینرو تولیدکنندگان با بهکارگیری این سنسور فوق مدرن در بخش بستهبندی محصولات خود دغدغهای نخواهند داشت.