استفاده بهینه از باکتری‌های اعماق دریا در باغات
استفاده بهینه از باکتری‌های اعماق دریا در باغات
اقتصاد‌سبز آنلاین: دی‌اکسید‌کربن و گازهای سمی معمولاً بیشترین خطر را برای گلخانه‌ها و باغات میوه و سبزیجات دارند که به‌طور دائم باید تحت کنترل و مراقبت باشند.

اقتصاد‌سبز آنلاین: دی‌اکسید‌کربن و گازهای سمی معمولاً بیشترین خطر را برای گلخانه‌ها و باغات میوه و سبزیجات دارند که به‌طور دائم باید تحت کنترل و مراقبت باشند.

محققان طی سال‌های اخیر آزمایشات و بررسی‌های مختلفی در این زمینه داشته ‌اند و برای کنترل انتشار بیش از اندازه دی‌اکسید‌کربن راه‌‌حل‌های متنوعی را ارائه داده ‌اند. محققان دانشگاه کالیفرنیا اخیراً مسیری را برای خنثی کردن گاز دی اکسید کربن کشف کرده‌ اند که هم بسیار ساده است و هم در عین‌حال نیاز به تحلیل و آزمایشات سنگین و سخت ندارد.

بیشتر بخوانید: افزایش سه برابری تولید حق بیمه کشاورزی در جهان

یکی از این روش‌های جدید استفاده از باکتری‌های موجود در عمق دریا است. این نوع روش برای به ‌کارگیری در گلخانه‌ها و باغ‌‌های میوه به‌‌خصوص سبزیجات بسیار مؤثر و مفید خواهد بود. در واقع در این تحقیق جدید آمده است که می‌توان باکتری‌های استخراج شده از اعماق دریاها که در دسترس هستند را در یک سیستم فشرده آنالیز کرد و در مدت زمان کوتاهی از آن برای نابودی و خنثی کردن گاز دی‌اکسید کربن و هرگونه گاز سمی دیگر استفاده نمود. این سیستم قابلیت نصب در گلخانه‌ها و باغات سبزیجات را دارد و به‌‌طور خودکار در طول شبانه‌روز عمل خنثی کردن دی اکسید کربن در اتمسفر را انجام می‌‌دهد. این درحالی است که گاز خارج شده از باکتری‌های اعماق دریا موجب نابودی سایر آلاینده‌‌ها از فضای گلخانه‌‌ای نیز می‌شود و پاکسازی آن را به‌‌درستی انجام می‌‌دهد.