اهمیت استفاده از رنگ‌های گیاهی در بسته‌بندی مواد‌غذایی
اهمیت استفاده از رنگ‌های گیاهی در بسته‌بندی مواد‌غذایی
اقتصاد‌سبز آنلاین: به‌ کارگیری انواع رنگ‌های جذاب و متنوع در بسته‌بندی‌های انواع مواد غذایی در جذب مصرف‌‌کنندگان به ویژه ترغیب کودکان به خوردن این مواد غذایی بسیار تأثیرگذار است.

اقتصاد‌سبز آنلاین: به‌ کارگیری انواع رنگ‌های جذاب و متنوع در بسته‌بندی‌های انواع مواد غذایی در جذب مصرف‌‌کنندگان به ویژه ترغیب کودکان به خوردن این مواد غذایی بسیار تأثیرگذار است.

اما مسأله مهمتر مربوط به چگونگی تولید این بسته‌هاست که باید به آن توجه ویژه ای شود. از این رو یکی از شرکت‌های آمریکایی تولید بسته‌های مواد غذایی اقدام به ساخت نخستین کارتن‌های بسته بندی موادغذایی با استفاده از رنگ‌های گیاهی کرده است. این رنگ‌ها از عصاره گیاهان طبیعی گرفته شده‌‌اند و بنابراین نه تنها آسیبی به محیط‌زیست وارد نمی‌کنند، بلکه مواد غذایی را بسیار ایمن‌تر نگاه می‌دارند. تمامی این رنگ‌های گیاهی با ترکیب چندین گیاه جنگلی و دریایی تولید شده‌اند که هرکدام ایستایی بالایی را نیز به بسته‌های کاغذی مواد غذایی انتقال می‌دهند. به‌همین دلیل با استفاده از این رنگ‌های گیاهی می‌توان بسته‌هایی بسیار مقاوم و ماندگار تولید کرد که هیچ‌گونه آسیبی به محیط‌زیست هم وارد نمی‌کنند. البته این رنگ‌ها به گونه ای عمل می‌کنند که از مواد اولیه کمتری برای ساخت جعبه‌های کاغذی مواد‌غذایی استفاده می‌شود و به این صورت هزینه‌های جاری تولید بسته‌بندی‌های مختلف مواد غذایی به میزان چشمگیری کاهش پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: «د‌‌‌‌‌فتر سلامت مشتریان» New Holland آغاز به کار کرد‌‌‌‌‌

این رنگ‌های گیاهی می‌توانند طرح‌های شفاف و متفاوتی را در بسته‌های مواد غذایی به نمایش بگذارند که بسیار دیدنی و قابل توجه هستند.