اقتصادسبز آنلاین: اسیدهای چرب، لیپیدها و چربیهای موجود در غذا ممکن است نامطلوب به نظر برسند، اما برای زندگی انسان و گیاهانی که ما مصرف میکنیم، اساسی هستند.
تعامل آنها با پروتئینهای خاص به تنظیم رشد گیاه کمک میکند. اسیدهای چرب گیاهی (FAs) به عنوان اجزای ساختاری غشای سلولی عمل میکنند و بلوکهای سازنده هورمونهای خاصی هستند. اسیدهای چرب در طول سنتز توسط پروتئینهای حامل آسیل (ACPs) که در تمام شاخههای زندگی یافت میشوند، تثبیت شده و زنجیرههای FA در حال رشد را پشتیبانی و طولانی می کنند. یک مطالعه اخیر توسط ژنژن ژائو (از دانشگاه ایالتی اوهایو)، بعد جدیدی از نقش بیوسنتز FA در گیاهان را با ایجاد ارتباط مستقیم با مکانیسم دفاعی گیاه نشان می دهد. این تحقیق ارتباط مستقیمی بین متابولیسم FA و ایمنی گیاه فراهم میکند و نقش بالقوه ACP1 در دفاع گیاه در محصولات از نظر اقتصادی مهم را آشکار کرده است.
بیشتر بخوانید: ربات FarmDroid در ایرلند فرود آمد
این مطالعه نشان میدهد که ACP1 برای حفظ هموستاز هورمونهایی که بر انواع واکنشهای تنش گیاهی تأثیر میگذارند، ضروری است. این تاثیر بر سیگنال دهی هورمون، عرصه وسیعی را برای ACP1 ایجاد میکند تا بر سایر تنشهای زنده و غیرزیستی اثر بگذارد. علاوه بر این، این تحقیق بر اهمیت مطالعه تکتک اعضای خانوادههای ژنی که ممکن است عملکردهای مجزایی داشته باشند، تأکید میکند، زیرا ACP1 در مقاومت گیاه نقش دارد.