تولید غذا بدون نور خورشید با فتوسنتز مصنوعی
تولید غذا بدون نور خورشید با فتوسنتز مصنوعی
اقتصاد‌سبز آنلاین: دانشمندان راهی برای عدم نیاز به فتوسنتز بیولوژیکی و ایجاد غذای مستقل از نور خورشید با استفاده از فتوسنتز مصنوعی یافته‌اند.

اقتصاد‌سبز آنلاین: دانشمندان راهی برای عدم نیاز به فتوسنتز بیولوژیکی و ایجاد غذای مستقل از نور خورشید با استفاده از فتوسنتز مصنوعی یافته‌اند.

این فناوری از یک فرآیند الکتروکاتالیستی دو مرحله‌ای برای تبدیل دی‌اکسید‌کربن، الکتریسیته و آب به استات استفاده می‌کند. سپس ارگانیسم‌های تولید کننده غذا برای رشد، استات را در تاریکی مصرف می‌کنند. سیستم ترکیبی آلی- معدنی می‌تواند بازده تبدیل نور خورشید به غذا را افزایش دهد که برای برخی از غذاها تا 18 برابر کارآمدتر است. این تحقیق که در Nature Food منتشر شده است، از یک فرآیند الکتروکاتالیستی دو مرحله‌ای برای تبدیل دی‌اکسید کربن، الکتریسیته و آب به استات، شکل جزء اصلی سرکه، استفاده می‌کند. این سیستم ترکیبی آلی- معدنی ترکیبی با پنل‌های خورشیدی برای تولید الکتریسیته برای تأمین انرژی الکتروکاتالیزور می‌تواند راندمان تبدیل نور خورشید به غذا را افزایش دهد. به‌منظور ادغام تمام اجزای سیستم با هم، خروجی الکترولیز برای حمایت از رشد ارگانیسم‌های تولید کننده غذا بهینه شد.

بیشتر بخوانید: ارومیه میزبان فعالان صنعت کنسانتره و آبمیوه

الکترولیزها دستگاه‌هایی هستند که از الکتریسیته برای تبدیل مواد خام مانند دی‌اکسید کربن به مولکول‌ها و محصولات مفید استفاده می‌کنند. مقدار استات تولید شده افزایش یافته، در حالی که میزان نمک مصرفی کاهش یافته است، در نتیجه بالاترین سطح استات تولید شده در الکترولیز تا به امروز بوده است. آزمایش‌ها نشان داد که طیف وسیعی از ارگانیسم‌‌های تولیدکننده غذا را می‌توان در تاریکی مستقیماً بر روی خروجی الکترولیز غنی از استات، از جمله جلبک‌‌های سبز، مخمرها و میسلیوم‌های قارچی که قارچ تولید می‌‌کنند، رشد داد. تولید جلبک با این فناوری تقریباً چهار برابر انرژی بیشتری نسبت به رشد آن به روش فتوسنتزی دارد.